Προετοιμάζονται οι τρικαλινοί πρόσκοποι Reviewed by Momizat on . Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της 23ης Αρχικής Σχολής Προσκοπικής Τεχνικής, που θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Νοεμβρίου στο Προσκοπικό Κέντρο Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της 23ης Αρχικής Σχολής Προσκοπικής Τεχνικής, που θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Νοεμβρίου στο Προσκοπικό Κέντρο Rating: 0

Προετοιμάζονται οι τρικαλινοί πρόσκοποι

Προετοιμάζονται οι τρικαλινοί πρόσκοποι

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της 23ης Αρχικής Σχολής Προσκοπικής Τεχνικής, που θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Νοεμβρίου στο Προσκοπικό Κέντρο Αμαράντου Τρικάλων.

Για το σκοπό αυτό, τη Δευτέρα 14-10-2013 πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη εστία του 4ου ΣΠ Λάρισας, το πρώτο συμβούλιο του Επιτελείου της Σχολής υπό τον Αρχηγό της Νίκο Χαλιάσο, Εκπαιδευτή Βαθμοφόρων του ΣΕΠ.

Σε κλίμα Προσκοπικό έγινε ή ανάλυση του προγράμματος της Σχολής, καθώς επίσης δρομολογήθηκαν και λύσεις επί θεμάτων που άπτονται της όλης εκπαιδευτικής διαδικασίας (μετακινήσεις, διατροφή εκπαιδευομένων, εφόδια & υλικά, δραστηριότητες σχολής, κ.λπ.)

Μέχρι σήμερα, δύο ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, ο αριθμός των εκπαιδευόμενων ανέρχεται σε 28 άτομα, εκ των οποίων η Π.Ε. Τρικάλων συμμετέχει με 7 νέους Βαθμοφόρους της.

 

Αφήστε το σχόλιο σας