Προθεσμία υποβολής των δημιουργιών για το 2ο U made it festival Reviewed by Momizat on . Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος το Umadeitfestival. Είναι το βήμα για τους νέους, τους ερασιτέχνες, τους επαγγελματίες κινημ Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος το Umadeitfestival. Είναι το βήμα για τους νέους, τους ερασιτέχνες, τους επαγγελματίες κινημ Rating: 0

Προθεσμία υποβολής των δημιουργιών για το 2ο U made it festival

Προθεσμία υποβολής των δημιουργιών για το 2ο U made it festival

Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος το Umadeitfestival. Είναι το βήμα για τους νέους, τους ερασιτέχνες, τους επαγγελματίες κινηματογραφιστές και όλους, όσοι επιθυμούν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους μέσω της δημιουργίας μίας ταινίας.

Η κάθε ταινία έχει ελεύθερο θέμα, ενώ δεν υπάρχει ούτε χρονικός περιορισμός. 

Στόχος μας είναι η προβολή ταινιών από τρικαλινούς δημιουργούς, οι οποίοι επιθυμούν και επιδιώκουν να αποτυπώσουν τις ανησυχίες τους, να «μιλήσουν» μέσω της κάμερας, να κάνουν το πρώτο τους βήμα στην καλλιτεχνική έκφραση.

Η φετινή διοργάνωση – με την ευγενική χορηγία του Δημοτικού Κινηματογράφου – θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Απριλίου, στον μύλο Ματσόπουλου.
Οι ταινίες θα υποβάλλονται, με ένα σύντομο σημείωμα για τον/τους δημιουργούς και συντελεστές, μέχρι την Πέμπτη 24 Απριλίου.

Μοναδικό τεχνικός όρος, η ταινία να είναι σε μορφή που θα υποστηρίζεται από DVD

Πληροφορίες στα τηλέφωνα
6970643864 (whatsup)

6979163672 (whatsup)

6973009696

ΤοΔ.Σ.

Αφήστε το σχόλιο σας