Προθεσμία υποβολής των δημιουργιών για το 2ο U made it festival Reviewed by Momizat on . Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος το U made it festival. Είναι το βήμα για τους νέους, τους ερασιτέχνες, τους επαγγελματίες κι Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος το U made it festival. Είναι το βήμα για τους νέους, τους ερασιτέχνες, τους επαγγελματίες κι Rating: 0

Προθεσμία υποβολής των δημιουργιών για το 2ο U made it festival

Προθεσμία υποβολής των δημιουργιών για το 2ο U made it festival

Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος το U made it festival. Είναι το βήμα για τους νέους, τους ερασιτέχνες, τους επαγγελματίες κινηματογραφιστές και όλους, όσοι επιθυμούν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους μέσω της δημιουργίας μίας ταινίας.

Η κάθε ταινία έχει ελεύθερο θέμα, ενώ δεν υπάρχει ούτε χρονικός περιορισμός.

Στόχος μας είναι η προβολή ταινιών από τρικαλινούς δημιουργούς, οι οποίοι επιθυμούν και επιδιώκουν να αποτυπώσουν τις ανησυχίες τους, να «μιλήσουν» μέσω της κάμερας, να κάνουν το πρώτο τους βήμα στην καλλιτεχνική έκφραση.

Η φετινή διοργάνωση – με την ευγενική χορηγία του Δημοτικού Κινηματογράφου – θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Απριλίου, στον μύλο Ματσόπουλου.
Οι ταινίες θα υποβάλλονται, με ένα σύντομο σημείωμα για τον/τους δημιουργούς και συντελεστές, μέχρι την Πέμπτη 24 Απριλίου.

Μοναδικό τεχνικός όρος, η ταινία να είναι σε μορφή που θα υποστηρίζεται από DVD

Πληροφορίες στα τηλέφωνα
6970643864 (what’s up)

6979163672 (what’s up)

6973009696

Το Δ.Σ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας