Προκήρυξη από το “Κίνημα Λαού Δ. Φαρκαδόνας” Reviewed by Momizat on . Η χώρα μας είναι βυθισμένη στα μνημόνια της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης του λαού της. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί μ’ όλες τις δημόσιες και κοινωνι Η χώρα μας είναι βυθισμένη στα μνημόνια της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης του λαού της. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί μ’ όλες τις δημόσιες και κοινωνι Rating: 0

Προκήρυξη από το “Κίνημα Λαού Δ. Φαρκαδόνας”

Προκήρυξη από το “Κίνημα Λαού Δ. Φαρκαδόνας”

Η χώρα μας είναι βυθισμένη στα μνημόνια της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης του λαού της.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί μ’ όλες τις δημόσιες και κοινωνικές δομές και παροχές, συρρικνώνεται και υποβαθμίζεται.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας βρίσκεται σε απερίγραπτα χάλια.

Ο Λαός δεν έχει που να στηριχθεί! Οι ίδιοι άνθρωποι και μηχανισμοί, και οι ίδιες πολιτικές, που έφεραν τα πράγματα μέχρι εδώ και διαχειρίζονται τη σημερινή κατάντια μας, όπως σε κεντρικό επίπεδο, έτσι και στο επίπεδο του Δήμου μας, εξακολουθούν να είναι γραπωμένοι στην εξουσία.

Ιδιαίτερα ο Δήμος Φαρκαδόνας, μ’ ένα Δήμαρχο που ουσιαστικά δεν διοικεί, κατάντησε κλωτσοσκούφι στα χέρια ομάδων, φατριών και παραγόντων που δρουν για  ιδιοτελή συμφέροντα κι έχουν εγκαταλείψει τον τόπο και τους πολίτες στο έλεος του Θεού. Όλη η Δημοτική Αρχή είναι κομμάτι του σάπιου πολιτικού συστήματος και ευθυγραμμισμένη πλήρως με τις αντιλαϊκές κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Δήμαρχος, συμπολίτευση, αντιπολίτευση στήνουν σκυλοκαβγάδες μεταξύ τους που δεν αφορούν καθόλου την κοινωνία. Καταστρέφουν όλοι μαζί τον Δήμο. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Το Κίνημα Λαού, μάχεται ενάντια σε μνημόνια, καταστολή, φασισμό και τους τοποτηρητές των μνημονιακών πολιτικών στον Δήμο Φαρκαδόνας.

Το Κίνημα Λαού στέλνει μήνυμα στους πολίτες ότι το μερικό συνδέεται με το γενικό και επιδιώκει τη μαζική ενεργοποίηση των πολιτών, κόντρα στη λογική της ανάθεσης, τη συνήθεια και τον φόβο. Οι ίδιοι οι πολίτες κρατούν τις τύχες στα χέρια τους.

Οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα απ’ τα κατεστημένα και τις μνημονιακές δυνάμεις. Όλους αυτούς τους γνώρισε καλά τόσα χρόνια στο πετσί του.

Το Κίνημα Λαού, ως γνήσια και αυθεντική κίνηση πολιτών, δρα και αναπτύσσεται με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, ελεύθερα και ακηδεμόνευτα.     Δεν κατευθύνεται ούτε ελέγχεται από κανένα κέντρο ή κόμμα.

Βγαίνει μέσα απ’ τα σπλάχνα της ίδιας της κοινωνίας.

Το Κίνημα Λαού συγκροτείται και δρα με πράξη και λόγο, τόσο γενικό πολιτικό, όσο και αυτοδιοικητικό. Στους στόχους του είναι να κερδίσει τις εκλογές τον Μάη 2014 και ο Δήμος Φαρκαδόνας να περάσει στα χέρια του Λαού, εφαρμόζοντας μια εντελώς άλλη πολιτική προς όφελος των δημοτών και του τόπου.

Δημιουργία υποδομών και στήριξη για παραγωγική ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας, πρώτα απ’ όλα του πρωτογενούς τομέα της (γεωργίας – κτηνοτροφίας). Ξεχωριστή φροντίδα για τους νέους, την παιδεία και την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου. Πολιτική στήριξης των ηλικιωμένων και ανήμπορων για μια αξιοπρεπή ζωή. Τοπική δημοκρατία και θεσμοί που θα εμπεδώνουν τον συνεργατισμό και την αλληλεγγύη στην κοινωνία μας. Προστασία του περιβάλλοντος, της ιστορίας και της μνήμης του τόπου.

Πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας σας καλούμε να πυκνώσετε τις γραμμές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΛΑΟΥ και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα αξιοβίωτο παρόν και ένα φωτεινό μέλλον.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΩΡΑ!

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή