Προκήρυξη – κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας Reviewed by Momizat on . Πλειστηριασμοί – κατασχέσεις – διακοπές ρεύματος & νερού Η επιδρομή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί, με τις υποσχέσεις επιτυχίας και ανάπτυξης, το λεγόμενο «Succ Πλειστηριασμοί – κατασχέσεις – διακοπές ρεύματος & νερού Η επιδρομή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί, με τις υποσχέσεις επιτυχίας και ανάπτυξης, το λεγόμενο «Succ Rating: 0

Προκήρυξη – κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας

Προκήρυξη – κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας

Πλειστηριασμοί – κατασχέσεις – διακοπές ρεύματος & νερού

Η επιδρομή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί, με τις υποσχέσεις επιτυχίας και ανάπτυξης, το λεγόμενο «Success Story», να μετατρέπονται σε κατασχετήρια σπιτιών, διακοπές ρεύματος, νερού, μειώσεις μισθών, συντάξεων, ανασφάλεια, θάνατος, αυτοκτονίες.

Είμαστε σε ακήρυχτο πόλεμο, με Κυβέρνηση, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. σε ρόλο τρομοκράτη να ζητά από εμάς τη σιωπή και το χειροκρότημα στη συνέχιση του έργου της εξοντωτικής πολιτικής τους: στις κατασχέσεις, στις διακοπές ρεύματος του γείτονα, του συναδέλφου, του συγγενή, τη δική μας, που πίσω τους αφήνουν κόσμο να μένει στο κρύο και στο σκοτάδι, θύματα και νεκρούς. Διακοπές ρεύματος, χωρίς διακρίσεις παρά τη γελοία προσπάθεια των τελευταίων ημερών από μέρος τους να μπαλώσουν τα πράγματα με ψεύτικες κυβερνητικές ευαισθησίες, που πάλι εμείς θα χρεωθούμε.

Έτσι θα το αφήσουμε; Θα μείνουμε άπραγοι, αμίλητοι φοβισμένοι, συνεχίζοντας να εξαθλιωνόμαστε και να χρεωνόμαστε γι’ αυτό;

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗ:

Προς τον Εργαζόμενο, τον Άνεργο, τον Νέο, τον Επαγγελματία, τον Συνταξιούχο, τον κάθε Πολίτη αυτής της Πόλης. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ.

Μαζί, όλοι με όλους, σε γειτονιές, σωματεία, λέσχες, επιτροπές, παρέες και όπου αλλού, απέναντι σε κάθε προσπάθεια διακοπής ρεύματος όπου και όπως πάει να γίνει. Να σταθούμε απέναντί τους με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΦΟΒΑ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, γιατί έχουμε χρέος να τους αντιμετωπίσουμε, να τους πολεμήσουμε.

Δε φοβόμαστε την παραπληροφόρηση και τις απειλές για ποινικές διώξεις.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΔΟΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ & ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Σ’ ΕΝΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ & ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ «ΤΕΡΑΣ» ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΟΥ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ & ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

 

Επικοινωνία:

Τηλέφωνα επικοινωνίας – αλληλεγγύης : 6972449678, 6974058845, 6981176564

Email: lesxi.trikala@gmail.com

Website: http://lesxi-ergasias-trikalon.blogspot.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή