Προκαλεί αντιδράσεις πιθανή δημιουργία hot spot σε ιδιωτική έκταση στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Διευκρινιστικές απαντήσεις από κυβερνητικούς βουλευτές αναζήτησαν στελέχη της δημοτικής αρχής Καλαμπάκας αλλά και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, αναφορικά με Διευκρινιστικές απαντήσεις από κυβερνητικούς βουλευτές αναζήτησαν στελέχη της δημοτικής αρχής Καλαμπάκας αλλά και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, αναφορικά με Rating: 0

Προκαλεί αντιδράσεις πιθανή δημιουργία hot spot σε ιδιωτική έκταση στην Καλαμπάκα

Προκαλεί αντιδράσεις πιθανή δημιουργία hot spot σε ιδιωτική έκταση στην Καλαμπάκα

Διευκρινιστικές απαντήσεις από κυβερνητικούς βουλευτές αναζήτησαν στελέχη της δημοτικής αρχής Καλαμπάκας αλλά και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, αναφορικά με την πιθανότητα δημιουργίας hot spot στην περιοχή, θέμα που προέκυψε από την περασμένη εβδομάδα με την παραχώρηση χώρου από ιδιώτη, τον οποίο ήδη επέβλεψε κλιμάκιο του Στρατού.

prosfyges

Στην έκτακτη σύσκεψη, η οποία συγκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι και επιχειρήθηκε μάλιστα να μην δει το φως της δημοσιότητας, μετείχαν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, οι οποίοι δήλωσαν ούτε λίγο ούτε πολύ “άγνοια για τον κυβερνητικό σχεδιασμό περί δημιουργίας χώρου φιλοξενίας προσφύγων στην Καλαμπάκα”. Μετέφεραν, δε, τόσο στον δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη όσο και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης την “κατεύθυνση των συναρμόδιων Υπουργείων να μην επιλεγούν κατ’ εξοχήν τουριστικές περιοχές για τη δημιουργία τέτοιων χώρων…”. Η γενική κατεύθυνση, δε, της πλειοψηφίας των αυτοδιοικητικών στελεχών του Δήμου ήταν “να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για λόγους οι οποίοι και στο παρελθόν είχαν επισημανθεί και δη της “προστασίας του τουριστικού προϊόντος και της οικονομίας της περιοχής…”. Αίσθηση, πάντως, προκάλεσαν οι αναφορές περί εμπλοκής μη κυβερνητικής Οργάνωσης στο όλο θέμα, στην έκταση 42 στρεμμάτων, τρία χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμπάκας, που παραχώρησε ομογενής από την Βλαχάβα που διαμένει στην Γερμανία.

η εικόνα προφίλ του Αλέξανδρος Ζαούτσος

Aλέξανδρος Ζαούτσος

 

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή