Προκλητική στάση Γιάννας σε Βλαχογιάννη Reviewed by Momizat on . Στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου Ουηλ στη Λάρισα έγινε χθες η παρουσίαση του βιβλίου της Κ. Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Αξιοσημείωτο γεγονός αποτέλεσε η π Στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου Ουηλ στη Λάρισα έγινε χθες η παρουσίαση του βιβλίου της Κ. Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Αξιοσημείωτο γεγονός αποτέλεσε η π Rating: 0

Προκλητική στάση Γιάννας σε Βλαχογιάννη

Προκλητική στάση Γιάννας σε Βλαχογιάννη

Στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου Ουηλ στη Λάρισα έγινε χθες η παρουσίαση του βιβλίου της Κ. Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.
Αξιοσημείωτο γεγονός αποτέλεσε η προκλητική της στάση, όταν ο κος Βλαχογιάννης, διακριτικά και προς το τέλος της παρουσίασης βγήκε από την αίθουσα. Με έπαρση περίσσια και εμφανώς ενοχλημένη, σχολίασε από μικροφώνου την έξοδο του από την αίθουσα, αφήνοντας έκπληκτους τους ακροατές: «Προφανώς ο κύριος έχει διαβάσει το βιβλίο μου και δεν χρειάζεται να ακούσει τη συνέχεια», ήταν το σχόλιο της κυρίας Αγγελοπούλου.
Την ίδια ώρα, η ίδια μιλούσε για ελλιπή και ανεπαρκή ηγεσία στην Ελλάδα, όταν η ίδια επί χρόνια πολιτευόταν και ασχολείτο με τα κοινά, με την κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας, και όταν οι Έλληνες έχουμε στενάξει από το οικονομικό βάρος των χλυδάτων Ολυμπιακών Αγώνων και των υποδομών που τους συνόδευσαν και σήμερα είναι ερείπια.
Ωστόσο ο βουλευτής δεν ανταπάντησε, αλλά επιδεικνύοντας ήθος αποχώρησε από την αίθουσα για τους δικούς του λόγους. Δεν γνώριζε πως βρισκόταν σε σχολική αίθουσα και έπρεπε να ζητήσει άδεια εξόδου από τη «δασκάλα».
Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι ασχολούνται με το πώς θα ντυθούν σε κοκτέϊλ εκδηλώσεις και πόσο στοιχίζουν τα πανάκριβα κοσμήματα της κυρίας Αγγελοπούλου που βάραιναν εμφανώς τον λαιμό της. Απ’ έξω στους κάδους οι άστεγοι περίμεναν να γλύψουν τα απομεινάρια από τα Γκουρμέ πιάτα του μπουφέ!!!Και μη χειρότερα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή