Προκλητική υποκρισία Reviewed by Momizat on . «Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης να αναθεωρήσει την απόφαση. Είναι θέμα ουσιαστικό και συμβολικό, δεν χρειάζεται να δίνουμε δικαιώματα». Οδυσσέας Κωνσ «Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης να αναθεωρήσει την απόφαση. Είναι θέμα ουσιαστικό και συμβολικό, δεν χρειάζεται να δίνουμε δικαιώματα». Οδυσσέας Κωνσ Rating: 0

Προκλητική υποκρισία

Προκλητική υποκρισία

«Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης να αναθεωρήσει την απόφαση. Είναι θέμα ουσιαστικό και συμβολικό, δεν χρειάζεται να δίνουμε δικαιώματα».

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή είναι η περισπούδαστη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, στο θέμα που δημιουργήθηκε στη βουλή με την αγόρευση της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη, η οποία, με αφορμή την απόφαση να διέρχονται ελεύθερα από τα διόδια οι βουλευτές, αναφέρθηκε στις φοροαπαλλαγές και τα τόσα προκλητικά προνόμιά τους. Και για «να μη δίνει δικαίωμα»  το ΠΑΣΟΚ, στον δοκιμαζόμενο λαό που κάνει αγώνα επιβίωσης, γονάτισε από τους αφόρητους φόρους και σκέφτεται πως θα βγάλει το φετινό χειμώνα, στέκεται τόσο έντιμα και ηθικά απέναντί του, ώστε προτείνει την αναθεώρηση της απόφασης  για τα διόδια!!

Η πολιτική ανεντιμότητα και η προκλητική υποκρισία στο μεγαλείο της!

Δηλαδή, «δεν δίνουν δικαίωμα» ούτε οι συγκοινωνιακές, τηλεφωνικές και ταχυδρομικές ατέλειες, ούτε η συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές (ίσως και περιττές) που τους αποφέρει ένα γενναίο μηνιαίο μισθό πάνω από 1200 ευρώ, ούτε  το επίδομα εξοπλισμού γραφείων, διαμονής, ούτε η υπηρεσία 4-5 υπαλλήλων, ούτε η αγορά αυτοκινήτου, ούτε οι απαράδεκτες φοροαπαλλαγές, τα διόδια μας μάραναν!! Ντροπή!

 

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή