"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Προς αναζήτηση εθελοντών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη συνεργασία με τον Μύλο των Ξωτικών και την πρόσκληση σε όλους τους επισκέπτες του, να ενταχθούν στους Εθελοντές Τρικάλων, απηύθυναν το απόγευμα της Πέμπτης, σε συνέντευξη Τύπου, τα μέλη της ομάδας. Μιας ομάδας που μόλις σε διάστημα ενός μηνός έχει προωθήσει τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι τρικαλινοί, αλλά και όσοι το επιθυμούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προωθήσουν την ιδέα του εθελοντισμού σε δράσεις άμεσου ενδιαφέροντος.

Εξάλλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Μιχάλης Λάππας, παρουσίασε το πλαίσιο δράσεων. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν το «Τραγούδι της Φλόγας», δηλαδή η σύνθεση των συμπολιτών Κυριάκου Μπουλούμπαση και Κων/νας Λάσκου, για τη «Φλόγα για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες».
Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε το εντυπωσιακό νέο λογότυπο, με έμφαση στο «θέλω»: θέλω να προσφέρω, να συμμετάσχω, να δράσω.
Ο κ. Λάππας επεσήμανε ότι εντός του Μύλου, υπάρχουν και λειτουργούν, εκτός από την εθελοντική ομάδα για τη λειτουργία του, η Ομάδα Ανακύκλωσης (πιθανά έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο), η Ομάδα Δοτών Μυελού των Οστών και η Ομάδα για τη «Φλόγα». Ειδικά για τον μυελό των οστών, η αρμόδια από το Νοσοκομείο Τρικάλων κ. Βέρα Μπαλαμίτσα τόνισε την αναγκαιότητα, όλο και περισσότεροι, ειδικά συγγενείς μεταξύ τους, να γίνονται δότες μυελού των οστών, προκειμένου να σωθούν ζωές. Για το θέμα του εθελοντισμού, μετέφερε την εμπειρία της η επικεφαλής της ομάδας του Μύλου των Ξωτικών, κ. Χριστίνα Καραμπέρη, η οποία μετέφερε την πλούσια εμπειρία και την ουσιαστική προσφορά των άνω των 400 εθελοντών που επί 4 χρόνια βρίσκονται στη διοργάνωση.
Οποιος, όμως επιθυμεί, να συσπειρωθεί και να μετάσχει στους άνω των 130 εθελοντών που μέσα σε λίγες ημέρες δήλωσαν συμμετοχή, μπορεί, όπως τόνισε ο κ. Λάππας, να το πράξει με τρεις τρόπους εντός του Μύλου: με ηλεκτρονικό τρόπο στην είσοδο του Μύλου (στη διεύθυνση http://ethelontes.trikalacity.gr), με έγγραφη συμμετοχή που δίνεται από το πληροφοριακό περίπτερο, επίσης στη είσοδο του Μύλου και με επίσης ηλεκτρονικό τρόπο, στο 3d spot.

Από το γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης