Προς απεργία οι εκπαιδευτικοί για τη διαθεσιμότητα Reviewed by Momizat on . Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία της Παρασκευής 7.2.2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΟΕ πανελλαδική συνέλευση όλων των εκπαιδευτικών που βρίσκον Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία της Παρασκευής 7.2.2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΟΕ πανελλαδική συνέλευση όλων των εκπαιδευτικών που βρίσκον Rating: 0

Προς απεργία οι εκπαιδευτικοί για τη διαθεσιμότητα

Προς απεργία οι εκπαιδευτικοί για τη διαθεσιμότητα

Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία της Παρασκευής 7.2.2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΟΕ πανελλαδική συνέλευση όλων των εκπαιδευτικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.
Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει, στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και στις κατά τόπους ΕΛΜΕ, την προετοιμασία και την προκήρυξη απεργίας διαρκείας με σκοπό τη ματαίωση των απολύσεων.
Για το σκοπό αυτό καλούνται οι συνάδελφοι που βρίσκονται, σε διαθεσιμότητα να παραβρεθούν στην σημερινή -11.2.2014 στις 12 το μεσ.- συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΟΛΜΕ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός στις 22 Μάρτη
Να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες των καταργημένων τομέων (Υγείας – Πρόνοιας, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Αισθητικής – Κομμωτικής) στο Νέο ΕΠΑΛ
Να επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στα σχολεία τους.

Απόφαση της πανελλαδικής συνέλευσης εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα

 

Αφήστε το σχόλιο σας