Προς εκρηκτική συνεδρίαση στο Δημ. Συμβούλιο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Μπαρούτι μυρίζει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων την ερχόμενη Δευτέρα στις 8 το βράδυ. Κι αυτό γιατί πολλά θέματα από μόνα τους είναι ικανά να ξ Μπαρούτι μυρίζει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων την ερχόμενη Δευτέρα στις 8 το βράδυ. Κι αυτό γιατί πολλά θέματα από μόνα τους είναι ικανά να ξ Rating: 0

Προς εκρηκτική συνεδρίαση στο Δημ. Συμβούλιο Τρικκαίων

Προς εκρηκτική συνεδρίαση στο Δημ. Συμβούλιο Τρικκαίων

Μπαρούτι μυρίζει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων την ερχόμενη Δευτέρα στις 8 το βράδυ. Κι αυτό γιατί πολλά θέματα από μόνα τους είναι ικανά να ξεκινήσουν γύρο αντιπαραθέσεων. Σταχυολογούμε:

– Συζήτηση για τα δεδουλευμένα των συμβασιούχων

– Συμμετοχή του Δήμου στην Ελληνο-Γερμανική συνέλευση

– Διοργάνωση των «ξωτικών» (μετά και το θέμα του πάρκου, που ανέδειξε το «Φυσάει Κόντρα)

– Ανάληψη λογιστικής διαχείρισης Εργαστηρίου Ζωγραφικής από την e-Trikala Α.Ε. (!)

Από κει και πέρα, υπάρχουν πολλά θέματα ενδιαφέροντος, κυρίως για έργα και παρεμβάσεις, αλλά και οικονομικά, όπως η τροποποίηση απογραφής έναρξης.

Μία ώρα νωρίτερα, πάντως, θα συζητηθούν ειδική συνεδρίαση δύο σημαντικά θέματα:

1. Λήψη απόφασης για έγκριση ταμειακού απολογιστικού πίνακα οικονομικού έτους 2012.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση ισολογισμού – αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2012.

Αναλυτικά τα 47 θέματα ημερήσις διάταξης, είναι:

Γενικά

1. Ενημέρωση-Συζήτηση για το θέμα καταβολής ή μη των δεδουλευμένων 2012-2013 σε πρώην συμβασιούχους εργαζομένους στο Δήμο που έχουν καταθέσει σχετική αγωγή από το 2012 και μετά.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση συμμετοχής του Δήμου Τρικκαίων στην τέταρτη Ελληνο-Γερμανική συνέλευση.

3. Λήψη απόφασης για κατ’ αρχήν έγκριση Αδελφοποίησης του Δήμου Τρικκαίων με την πόλη Castrop-Rauxel της Γερμανίας.

4. Λήψη απόφασης για έγκριση συμμετοχής του Δήμου Τρικκαίων στην πόλη του Amberg για τα εγκαίνια του κατασκευασθέντος κυκλικού κόμβου και την παράδοσή του στην κυκλοφορία.

5. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Λάππα Χρήστου για συμμετοχή σε ημερίδα με θέμα : “Η αξιολόγηση των Δήμων ως εργαλείο βελτίωσης της αποδοτικότητας και των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πολίτες”.

 

Επιτροπών (Οικονομική – Ποιότητα Ζωής-Ονοματοθεσίας)

6. Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 382/2013 απόφασης της Ο.Ε. του Δήμου Τρικκαίων με θέμα: “Εγκριση 11ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ/κού έτους 2013 ”

7. Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 383/2013  εισηγητικής απόφασης της Ο.Ε. του Δήμου Τρικκαίων με θέμα: Εγκριση του πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2013 του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. Δήμου Τρικκαίων “Ο Ασκληπιός”, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ολικό Ο.Π.Δ. του Δήμου Τρικκαίων.

8. Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 120/2013 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ με θέμα: ”Τοποθέτηση ενός κυρτού καθρέπτη ασφαλείας, ματιών γάτας και επαναχρωματισμός διάβασης πεζών στην οδό Κοσμά Αιτωλού.

9. Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 6/2013 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. με θέμα: “Εξέταση της αριθμ. 66/2012 απόφασης της Δ.Κ. Τρικκαίων περί παραχώρησης σχολαζουσών θέσεων περιπτέρων σε αναποκατάσταστους δικαιούχους”.

Νομικά Πρόσωπα – Επιχειρήσεις – Εταιρίες

10. Λήψη απόφασης για έγκριση Οργάνωσης και Λειτουργίας Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στον Μύλο του Ματσόπουλου και αντίστοιχων εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης.

11. Λήψη απόφασης για διοργάνωση συνεδρίασης στην πόλη μας στις 12-14 / 11 / 13, της Διοικούσας Αρχής του Ευρωπαϊκού Έργου : City Mobil 2 – Cities demonstrating cybernetic mobility.

12. Λήψη απόφασης για ανάληψη λογιστικής διαχείρισης Εργαστηρίου Ζωγραφικής από την e-Trikala Α.Ε.

13. Λήψη απόφασης για πρακτική άσκηση επιδοτούμενων Προγραμμάτων Κοινωνικής Οικονομίας.

14. Λήψη απόφασης επί της αριθ. 123/2013 απόφασης του ΔΣ της Κοινωφελούς ΔΕΚΑ Τρικάλων για ορισμό τροφείων φιλοξενούμενων παιδιών στις Κοινωνικές Δομές (Βρεφικοί Σταθμοί «Ηλιαχτίδα» και «Παραμυθούπολη», Παιδικοί Σταθμοί «Ουράνιο Τόξο» και «Αερόστατο» και ΚΔΑΠ «Σταθμός», «Φρούριο» και «Ομόνοια»).

15. Λήψη απόφασης επί της αριθμ. 137/2013 απόφασης του ΔΣ της Κοινωφελούς ΔΕΚΑ Τρικάλων περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2013.

16. Λήψη απόφασης επί απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς ΔΕΚΑ Τρικάλων περί ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ‘ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ’ ΚΑΙ ‘ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ’.

17. Λήψη απόφασης για έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Τρικκαίων, Δημοτικής Επιχείρησης Εκμετάλλευσης Δημοτικής Περιουσίας (ΔΕΠΑ) Δήμου Τρικκαίων και Αναπτυξιακής Εταιρίας Ο.Τ.Α. “e-Trikala A.E.” για τον εκσυγχρονισμό των υπαίθριων και στεγασμένων χώρων στάθμευσης του Δήμου Τρικκαίων.

18. Λήψη απόφασης περί αντικατάστασης μέλους του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. “Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 240 του Ν. 3463/06.

Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής

19. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης και των σχεδίων Αναλυτικής και Περιληπτικής Διακήρυξης με τα παραρτήματά τους , της Πράξης-Προμήθειας με τίτλο: ”Προμήθεια μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού για τη συγκομιδή και διαχείριση των στερεών αποβλήτων στο Δήμο Τρικκαίων”

Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών

20. Λήψη απόφασης για τροποποίηση απογραφής έναρξης νέου Δήμου Τρικκαίων.

21. Λήψη απόφασης για απευθείας εκμίσθωση του δικαιώματος υλοτόμησης και απολήψεως της συστάδας 13ε δρυός (καυσόξυλα) του Δημοτικού διακατεχόμενου δάσους Αγρελιάς-Κουμαριάς.

22. Λήψη απόφασης για αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών, του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ, για προμήθειες του Ζωολογικού Κήπου της Δ/νσης Πρασίνου & Κηποτεχνίας, για το έτος 2013.

23. Λήψη απόφασης για έγκριση διαγραφής ποσού 244,00 € από τον κ. Μπύρο Γρηγόριο.

Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

24. Λήψη απόφασης για επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στην οδό Καλαμπάκας κοντά στον παιδότοπο “ΡΟΔΕΑ”.

25. Λήψη απόφασης για ηλεκτροδότηση Δημοτικού κτιρίου (κέντρο πολλαπλών χρήσεων) στο Δ.Δ. Ράξας καθώς και για ηλεκτροδότηση με παροχή Νο 2 στο γήπεδο Δ.Δ. Δενδροχωρίου.

26. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας προμήθειας ανταλλακτικών για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων.

27. Λήψη απόφασης για ορισμό επιτροπής καταστροφής, εκποίησης, μετασκευής και απόσυρσης οχημάτων και άλλων κινητών πραγμάτων του Δήμου.

28. Λήψη απόφασης για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων επί υπαρχόντων στύλων περιμετρικά του Καταστήματος κράτησης Τρικάλων καθώς και στο Δ.Δ. Λόγγου έμπροσθεν οικίας Μπάλτου Φωτεινής.

Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών – Πολεοδομίας

29. Λήψη απόφασης για έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Τρικκαίων και Περιφέρειας Θεσσαλίας -Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την πράξη: ”ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ”.

30. Λήψη απόφασης για έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: “Εργασίες Επισκευής Υπαίθριου Θεάτρου Ξυλοπαροίκου”.

31. Λήψη απόφασης για έγκριση Τροποποίησης της Μελέτης του έργου: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟ ΛΗΘΑΙΟ.

32. Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΟ 9ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

33. Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της μελέτης με τίτλο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ WC ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ».

34. Λήψη απόφασης για έγκριση συμβιβαστικής αποζημίωσης επικειμένων πρώην ιδιοκτησίας Γεωργίου Βασ. Λιαγκούμη, στην περιοχή Αριστερά Οδού Καλαμπάκας».

35. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης του έργου: “Πλακόστρωση τμήματος των οδών Ιθάκης & Μακρονήσου (35ο Δημοτικό Σχολείο & 8ο Γενικό Λύκειο)”.

36. Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της αριθμ. 41/2013 ΑΔΣ περί εξουσιοδότησης αρμόδιου Αντιδημάρχου επί θεμάτων Πολεοδομίας για την υπογραφή “Δήλωσης Ιδιοκτήτη” σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 23 του Ν. 4014/2011

37. Λήψη απόφασης για έγκριση 5ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος

38. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου: «KATΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ & ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ Μoto-Cross » Πρώην Δ. Κόζιακα.

39. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης και κατασκευής έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 2013-2014 και των Σ.Α.Υ. και Φ.Α.Υ.

40. Λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης και υποβολής πρότασης για ένταξη του έργου με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ»και των Σ.Α.Υ. και Φ.Α.Υ.

41. Λήψη απόφασης περί συμψηφισμού οφειλών ιδιοκτησίας Κουλουρίδα Στέφανου και Δέσποινας λόγω εισφοράς σε χρήμα-αποζημίωση λόγω ρυμοτομίας και προσκύρωσης με παραχώρηση οικοπέδου στον ΟΤΑ.

Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού

42. Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης Αφής και Φιλοξενίας Ολυμπιακής Φλόγας στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2013, κατά την διεξαγωγή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας των Ολυμπιακών Αγώνων “SOCHI 2014” από το Δήμο Τρικκαίων.

43. Λήψη απόφασης για έγκριση δωρεάν προσωρινής παραχώρησης χρήσης αιθουσών του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Φαλώρειας, για τη στέγαση του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Κεφαλοβρύσου Τρικαλων.

44. Λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 258.454,84 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου Τρικκαίων

Δ/νσης Εμπορίου

45. Λήψη απόφασης για χορήγηση νέων παραγωγικών αδειών πωλητή Λαϊκών Αγορών.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή