Δήμος Τρικκαίων: Ψάχνουν ποιος θα πληρώσει 13.000 ευρώ για άκυρες συμβάσεις Reviewed by Momizat on . Κακά τα μαντάτα για το Δήμο Τρικκαίων και κατ’ επέκταση για εμπλεκόμενους σε υπόθεση που σχετίζεται με υπογραφή άκυρων συμβάσεων. Από το Πρωτοδικείο Τρικάλων δι Κακά τα μαντάτα για το Δήμο Τρικκαίων και κατ’ επέκταση για εμπλεκόμενους σε υπόθεση που σχετίζεται με υπογραφή άκυρων συμβάσεων. Από το Πρωτοδικείο Τρικάλων δι Rating: 0

Δήμος Τρικκαίων: Ψάχνουν ποιος θα πληρώσει 13.000 ευρώ για άκυρες συμβάσεις

Δήμος Τρικκαίων: Ψάχνουν ποιος θα πληρώσει 13.000 ευρώ για άκυρες συμβάσεις

Κακά τα μαντάτα για το Δήμο Τρικκαίων και κατ’ επέκταση για εμπλεκόμενους σε υπόθεση που σχετίζεται με υπογραφή άκυρων συμβάσεων.

Από το Πρωτοδικείο Τρικάλων διαβιβάστηκαν στον Δήμο, δύο δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες επιτάσσουν να γίνει καταλογισμός χρηματικού ποσού 13.000 ευρώ περίπου για άκυρες συμβάσεις που είχαν συναφθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Καλούνται, λοιπόν, να πληρώσουν από την τσέπη τους χρήματα οι υπεύθυνοι που συνυπέγραψαν τις παράτυπες συμβάσεις και προχώρησαν στην υλοποίησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Τρικκαίων αναμένεται να ζητήσει από το Ελεγκτικό Συνέδριο του κράτους – αφού του διαβιβάσει το σχετικό φάκελο – τον προσδιορισμό των υπαιτίων των άκυρων συμβάσεων, προκειμένου να καταλογισθούν σε πρόσωπα τα σχετικά ποσά.

Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν την πιθανότητα να ανακύψουν σταδιακά και άλλες παρόμοιες υποθέσεις που θα βαρύνουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λειτουργώντας ως αντιπερισπασμός προς την παραγωγή έργου και αναστέλλοντας την ομαλή λειτουργία του Δήμου, με δεδομένο ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων υπερχρεωμένων Δήμων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή