"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Προς μετεγκατάσταση η ΔΕΥΑ Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απόφαση περί εξεύρεσης χώρων προς ενοικίαση για την μετεγκατάσταση των γραφείων της ΔΕΥΑΚ έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης σε πρόσφατη συνεδρίασή του.
Ειδικότερα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κατά την εισήγηση του θέματος σημείωσε ότι η επιχείρηση στεγάζεται σε μικρό χώρο, «ο οποίος, λόγω των πολλών αρχείων που έχουν συσσωρευτεί, αλλά και του υπάρχοντος προσωπικού που απασχολείται σήμερα στη ΔΕΥΑ, δημιουργεί πολλά προβλήματα στη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών και στην απρόσκοπτη λειτουργία». Ετσι, προέκυψε η ανάγκη για εξεύρεση ενός χώρου που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της υπηρεσίας και θα είναι λειτουργικός.
Το κτήριο θα πρέπει να είναι κοντά στο Δημαρχείο (για ποιον λόγο;), περίπου 80 τ.μ. έτοιμο προς χρήση και με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, να πληροί τους κανόνες του ισχύοντος κτιριοδομικού κανονισμού.
Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία (ο Δημήτρη Σακελλαρίου διαφώνησε στην μετεγκατάσταση της ΔΕΥΑ):
α) να εγκρίνει τη διαδικασία μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση των γραφείων της ΔΕΥΑ Καλαμπάκας καθώς και το σχέδιο της διακήρυξης της δημοπρασίας όπως αναφέρεται στην παραπάνω εισήγηση.
β) να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ για την σύνταξη και υπογραφή της διακήρυξης, της δημοσίευσης αυτής καθώς και την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης και οποιοδήποτε άλλου αναγκαίου εγγράφου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης