Προς σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού ο Αλέξης Τσίπρας; Reviewed by Momizat on . Τον σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού φέρεται να μελετά ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, στο γεύμα που παρέθεσε την Παρασκευή ο Π Τον σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού φέρεται να μελετά ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, στο γεύμα που παρέθεσε την Παρασκευή ο Π Rating: 0

Προς σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού ο Αλέξης Τσίπρας;

Tsipras A
Τον σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού φέρεται να μελετά ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, στο γεύμα που παρέθεσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί ότι οι πρόωρες εκλογές δεν είναι στα σχέδιά του.

Κατά πληροφορίες της εφημερίδας, ο πρωθυπουργός είπε ότι βασικό του μέλημα είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας έως τις 18 Αυγούστου και εν συνεχεία η προώθηση των επόμενων αναγκαίων νομοθετικών ρυθμίσεων. Ανέφερε δε ότι χωρίς συμφωνία για το χρέος δεν υπάρχει βάση για τη διεξαγωγή εκλογών τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου γίνουν οι όποιες συζητήσεις σε κομματικά όργανα, το βήμα που θα πρέπει να αναμένεται είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης ειδικού σκοπού, με επικεφαλής πιθανότατα τον Αλέξη Τσίπρα, με διευρυμένη όμως πολιτική νομιμοποίηση και στήριξη από τη Βουλή και με συμμετοχή μη πολιτικών προσώπων, χωρίς κομματική ιδιότητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή