"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Προς τι ο “μπάκακας” του Αγοραστού για τα Τρίκαλα ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λύσσα κακιά έπιασε τον Αγοραστό εσχάτως για τους Τρικαλινούς, με τα φίδια να έχουν ζώσει τον Χρ.Μιχαλάκη και τους ντόπιους περιφερειακούς συμβούλους, που ψάχνουν να βρουν τα αιτία της ανεξήγητης αυτής οργής του περιφερειάρχη.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις δεν εκπλήσσονται με τη συμπεριφορά του Θεσσαλάρχη, αφού θεωρούν ειλημμένη την απόφαση του να είναι η παρούσα θητεία του στην αυτοδιοίοκηση και η τελευταία. Τα έδρανα της βουλής και οι υπουργικοί θώκοι είναι οι διακαείς πόθοι του, γι` αυτό και το μόνο που τον ενδιαφέρει πια είναι η εκλογική του περιφέρεια.

Μια ματιά στα έργα που έχει προγραμματίσει μέχρι το 2023 πείθει και τον πλέον καλόπιστο. Ο νομός Λάρισας απορροφά πλήρως τους έτσι κι αλλιώς πενιχρούς πόρους, με το νομό μας να αρκείται στα ολίγα χιλιόμετρα του δρόμου Τρίκαλα-Πύλη και κάτι μερεμέτια.

Στη πολιτική οι συμμαχίες είναι προσωρινές και διαρκούν όσο υπάρχουν αμοιβαία συμφέροντα. Αυτό το γνωρίζουν οι παροικούντες στο κτίριο της οδού Λαρίσης και αγωνιούν, παρά τις διαβεβαιώσεις των «κύκλων»… του παμπόνηρου βλάχου, που οραματίζεται ήδη τον εαυτό του ως διάδοχο του Γιώργου Σουφλιά.

Νεοδημοκράτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης