Προς το παρόν αναστολή παίρνει η υπομονή μας Reviewed by Momizat on . Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε για όλους τους κατηγορούμενους αναστολή εκτός του Ρουπακιά,  που δεν την δικαιούται έτσι κι αλλιώς, επειδή "η Χρ Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε για όλους τους κατηγορούμενους αναστολή εκτός του Ρουπακιά,  που δεν την δικαιούται έτσι κι αλλιώς, επειδή "η Χρ Rating: 0

Προς το παρόν αναστολή παίρνει η υπομονή μας

Προς το παρόν αναστολή παίρνει η υπομονή μας

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε για όλους τους κατηγορούμενους αναστολή εκτός του Ρουπακιά,  που δεν την δικαιούται έτσι κι αλλιώς, επειδή “η Χρυσή Αυγή έκλεισε τα γραφεία της, άρα τα μέλη της δεν θα τελέσουν άλλες αξιόποινες πράξεις”. Oι άνθρωποι που χτυπήθηκαν και τρομοκρατήθηκαν από τη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση έμαθαν πως “από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι θα τελέσουν νέα εγκλήματα”.

Από την άλλη πλευρά ελεύθερος αφέθηκε ο 14χρονος Βαγγέλης που κρατήθηκε τέσσερα μερόνυχτα στη ΓΑΔΑ αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κακουργήματα επειδή ήθελε να συμμετάσχει στο μαθητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την προηγούμενη Πέμπτη. Τα παιδιά απαιτούν ένα ασφαλές και σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα. Όμως η κράτηση χωρίς σοβαρό λόγο ενός 14χρονου μαθητή για τέσσερις μέρες στη ΓΑΔΑ, είναι ένα μήνυμα προς τα παιδιά που διεκδικούν.

Όλα αυτά νομοτελειακά έχουν οδηγήσει τους πολίτες να μην έχουν την παραμικρή εμπιστοσύνη στους θεσμούς.

 Ο Μάνος Χατζιδάκις είχε τονίσει “Φτιάξε ελεύθερους ανθρώπους, για να έχεις ελεύθερο χώρο”.

Κώστας Κωστούλας

Σχόλια (1)

  • Λαλιας Γιωργος

    Εάν τελικά θα το δούμε και αυτό…..έξω αυτά τα αποβράσματα που ωσάν κοτούλες εκλιπαρούσαν με μαμάδες γιαγιάδες και κάθε μέσον…..Και μια Εισαγγελευς απογοήτευση!!!Λυπάμαι για την Πατρίδα μου!!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή