Προς το τέλος της η θητεία Σουφλιά – Μπάρδα στο Νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την παραίτηση και του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Γ. Σουφλιά, και του υποδιοικητή Ντίνου Μπάρδαμ μέχρι τις 30 Απριλίου ζήτησε ο Υπουργός Υγείας, Παναγιώτ Την παραίτηση και του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Γ. Σουφλιά, και του υποδιοικητή Ντίνου Μπάρδαμ μέχρι τις 30 Απριλίου ζήτησε ο Υπουργός Υγείας, Παναγιώτ Rating: 0

Προς το τέλος της η θητεία Σουφλιά – Μπάρδα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Προς το τέλος της η θητεία Σουφλιά – Μπάρδα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Την παραίτηση και του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Γ. Σουφλιά, και του υποδιοικητή Ντίνου Μπάρδαμ μέχρι τις 30 Απριλίου ζήτησε ο Υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Με προσωπικό email που απέστειλε στον ίδιο και σε κάθε διοίκηση νοσοκομείου της χώρας,  ο υπουργός ζητά από τους διοικητές και τους υποδιοικητές των νοσοκομείων να υποβάλλουν τις παραιτήσεις μέχρι την τελευταία μέρα του μήνα, ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα για την ως τώρα προσφορά τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Υγείας είχε θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Οι επικεφαλής των νοσοκομείων είχαν αναφέρει ότι ενημερώθηκαν από τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών ότι στο υπουργείο Υγείας αναμένονταν οι παραιτήσεις τους ωστόσο κύκλοι της νέας ηγεσίας της υπουργείου υποστήριζαν ότι αυτό που προείχε ήταν η αξιολόγηση των διοικητών.

Αφήστε το σχόλιο σας