"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Προσβασιμότητα και μετακίνηση στα καταστήματα των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

emporikos

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, με αφορμή την εκστρατεία FREE Mobility και στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, στα γραφεία του συνάντηση με τους εκπροσώπους του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νομού Τρικάλων (ΕΕΕΕΚ).

Σ’ αυτήν παρευρέθηκαν, από τον Εμπορικό Σύλλογο, ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μπλουγούρας, ο αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Φαλτάκας, ο αναπληρωτής οικονομικός επόπτης κ. Αθανάσιος Ντέλλας, και από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, η κοινωνιολόγος κ. Αρετή Γρηγορίου, οι κοινωνικοί λειτουργοί κ. Γωγώ Κατσιανάκου και κ. Θανάσης Καραγεώργος, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Σωτηρία Παπανικολάου, καθώς και μαθητές του σχολείου.
Οι εκπρόσωποι του σχολείου ενημέρωσαν για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα άτομα με δυσκολία στην κίνηση στις καθημερινές μετακινήσεις τους, τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στις επιχειρήσεις. Επίσης, έγινε αναφορά στις καινοτόμες ιδέες και τις δράσεις του σχολείου, στις περισσότερες από τις οποίες πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι μαθητές. Αξίζει να αναφερθεί η δράση που έχει ήδη ξεκινήσει από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με τα αυτοκόλλητα που τοποθετούνται ήδη στα καταστήματα της πόλης με εύκολη προσβασιμότητα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων συμφωνεί ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που μας αφορά όλους και πως η ενημέρωση προς τον εμπορικό κόσμο των Τρικάλων θα είναι διαρκής, ώστε η προσβασιμότητα και η μετακίνηση να γίνει ευκολότερη για όλους.
«Οι συνθήκες κυκλοφορίας και ο σεβασμός στο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης στην πόλη είναι επίπεδο επίδειξης πολιτισμού και επένδυση ποιότητας στη ζωή μας!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης