Προσκάλεσαν τη ΧΑ στα Τρίκαλα στις εκδηλώσεις για το ΟΧΙ! Reviewed by Momizat on . Σα να μη μας έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα έχουμε να ασχοληθούμε και με τις επιπολαιότητες των Αιρετών όσον αφορά τη διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων. Επέτ Σα να μη μας έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα έχουμε να ασχοληθούμε και με τις επιπολαιότητες των Αιρετών όσον αφορά τη διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων. Επέτ Rating: 0

Προσκάλεσαν τη ΧΑ στα Τρίκαλα στις εκδηλώσεις για το ΟΧΙ!

Προσκάλεσαν τη ΧΑ στα Τρίκαλα στις εκδηλώσεις για το ΟΧΙ!

Σα να μη μας έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα έχουμε να ασχοληθούμε και με τις επιπολαιότητες των Αιρετών όσον αφορά τη διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων.

Επέτειος με μήνυμα ενάντια σε κάθε είδους φασισμό η 28η Οκτωβρίου. Μια μέρα που σήμανε την έναρξη της αντίστασης στη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ και της επεκτατικής του πολιτικής μαζί με τα φασιστοειδή φερέφωνα του.

Και μαθαίνουμε πως, με πρόσκληση την οποία υπογράφουν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, προσκαλούνται μαζί με τους επισήμους, και οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχουν στις εν λόγω εκδηλώσεις!

Άκουσον άκουσον! Προσκεκλημένοι οι εκπρόσωποι ενός ακροδεξιού μορφώματος σε μια γιορτή ενάντια στις θεωρίες που αυτοί πρεσβεύουν, ενώ ήδη ο αρχηγός και μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι προφυλακισμένοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Πόσο οξύμωρο αλήθεια! Θα καταθέσουν και στεφάνι υπέρ της Εθνικής Αντίστασης άραγε;

 

Σχόλια (2)

 • Δημήτρης Κέμος

  «Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ Β’ 1488/6-10-2006), η Περιφέρεια είναι υποχρεωμένη να αποστείλει προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.”.
  Από πότε όμως στέλνουν προσκλήσεις και στις εγκληματικές οργανώσεις???? Υποκριτές και φαρισαίοι! Ξέρω 2-3 εγκληματικές οργανώσεις στις φυλακές των Τρικάλων εκεί γιατί δεν στείλατε???????….ε ρε γέλια που θα ρίξουμε με τον Βλαστό!! Έχει γούστο να μην στείλατε και σε ‘κείνον!!!!!
  Βρε βρε τα δήθεν καλά επικαλυπτόμενα φασιστοειδή παιδιά Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης! Σαν δεν ντρέπονται που κοροιδεύουν μια κοινωνία! Ε ρε και ξυπνήσουν τα γίδια τι θα πάθουν……

  Απάντηση
 • Βάιος Φασούλας

  Οκτωβριανές ατάκες του 2013
  Η αντιδημοκρατική, αντιλαϊκή και βεβαίως φιλοφασιστική τρόικα των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου και κατ’ επέκταση της ΝΔ και του Πασόκ και όλου του μνημονιακού κατεστημένου, είναι οι δημιουργοί της στρωματοποιημένης από κάθε άποψη κοινωνίας, οι οποίοι, (ομολογουμένως) από τους ψηφοφόρους τους επιλέχτηκαν γι’ αυτό το σκοπό. Αν οι ψηφοφόροι τους ακόμα δεν έχουν καταλάβει την εγκληματική ζημιά που έχουνε προκαλέσει με την ηλίθια συμπεριφορά τους, ακόμα και σε θέματα δημοκρατίας, όπως τώρα με το κάλεσμα των εν Ελλάδι ναζί στην παρέλαση, τότε οι έλληνες , στο σύνολο, πρέπει να ξεχάσουν πολλά πράγματα. Ο «δούρειος ίππος» -προπαρασκευαστικό ανάχωμα της ντόπιας τρόικας-, καλά κρατεί. Και σ’ ανώτερα άνθρωποι! Τι φωνάζετε; Δημοκρατία δεν έχουμε; Εμ πώς. Δημοκρατικά ψηφίστηκαν και αυτοί.
  Και … παρεμπιπτόντως, επειδή τούτο τον καιρό πάντα μας γαργαλάνε οι θύμησες, ο Χίτλερ όταν οργανώθηκε στην τότε νέα τους οργάνωση είχε τον αριθμό μέλους εφτά (7). Και όταν εκλέχτηκε καγκελάριος και με τους ψήφους των σοσιαλδημοκρατών!! τους ευχαρίστησε λέγοντας πως δεν τους χρειάζεται άλλο…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας