Προσκεκλημένοι του 4ου Γυμνασίου, Καρυστιάνη – Βούλγαρης Reviewed by Momizat on .   Στις 22 Ιανουαρίου θα επισκεφτούν το 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων δύο εξέχουσες φυσιογνωμίες του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. Πρόκειται για την Ιωάννα Καρυστιάνη,   Στις 22 Ιανουαρίου θα επισκεφτούν το 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων δύο εξέχουσες φυσιογνωμίες του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. Πρόκειται για την Ιωάννα Καρυστιάνη, Rating: 0

Προσκεκλημένοι του 4ου Γυμνασίου, Καρυστιάνη – Βούλγαρης

Προσκεκλημένοι του 4ου Γυμνασίου, Καρυστιάνη – Βούλγαρης

 

Στις 22 Ιανουαρίου θα επισκεφτούν το 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων δύο εξέχουσες φυσιογνωμίες του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. Πρόκειται για την Ιωάννα Καρυστιάνη, της οποίας τα διηγήματα και μυθιστορήματα έχουν αγκαλιαστεί από κοινό και κριτικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό και για τον Παντελή Βούλγαρη, έναν από τους πιο αξιόλογους Έλληνες σκηνοθέτες, οι ταινίες του οποίου έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο. Την προηγούμενη μέρα θα έχει προηγηθεί εκδήλωση σε βιβλιοπωλείο της πόλης μας, για το ευρύ κοινό.

Στόχος της Διεύθυνσης και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου είναι να γνωρίσουν οι μαθητές και μαθήτριες της τρίτης Γυμνασίου του σχολείου μας προσωπικότητες, οι οποίες με τη δουλειά τους προσφέρουν στον πολιτισμό της χώρας μας. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί τους θέματα που αφορούν τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, την έμπνευση, τον κόπο και τη χαρά της δημιουργίας.

Είναι πραγματική τιμή για το σχολείο μας να υποδεχόμαστε προσωπικότητες τέτοιου βεληνεκούς στοχεύοντας στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας, προκειμένου η νέα γενιά να γνωρίζει όχι μόνο την Ελλάδα της κρίσης και της αγωνίας, αλλά και αυτή της δημιουργίας και της ελπίδας.

Ο Διευθυντής

 

Μπαλάφας Αθανάσιος

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή