Προσλήψεις για 331 τρίτεκνους σχολικούς φύλακες Reviewed by Momizat on . Θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού θα καλύψουν 331 τρίτεκνοι σχολικοί φύλακες που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Μια ημέρα μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού θα καλύψουν 331 τρίτεκνοι σχολικοί φύλακες που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Μια ημέρα μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Rating: 0

Προσλήψεις για 331 τρίτεκνους σχολικούς φύλακες

Προσλήψεις για 331 τρίτεκνους σχολικούς φύλακες

Θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού θα καλύψουν 331 τρίτεκνοι σχολικοί φύλακες που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Μια ημέρα μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα των σχολικών φυλάκων και λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη για τις 16:00 συνάντηση εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής τους με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε ότι ανοίγουν θέσεις για την κάλυψη άμεσων λειτουργικών αναγκών στο χώρο της υγείας, στις οποίες θα τοποθετηθούν τρίτεκνοι πρώην σχολικοί φύλακες.

Όπως επισημαίνεται από το ηγετικό επιτελείο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μητσοτάκης ενέκρινε την επανατοποθέτησή τους, ύστερα από τη γνωμοδότηση του Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου, η οποία ελήφθη χθες με βάση τα αιτήματα που υπέβαλε το υπουργείο Υγείας για τη κάλυψη επειγουσών αναγκών στις δομές του.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί απόφαση του υπουργείου για την υποβολή αιτήσεων. «Με τον τρόπο αυτό 331 πρώην σχολικοί φύλακες θα απασχολούνται στο εξής ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το έργο των νοσοκομείων σε όλη την επικράτεια» σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
(Πηγή in.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή