Προσοχή! κυκλοφορούν παπαγαλάκια και δημοσκοπικές απομιμήσεις! μην τσιμπάτε! Reviewed by Momizat on . Όχι που θα  έχαναν την προεκλογική ευκαιρία όλες οι εφημερίδες και  τα κανάλια  της συντήρησης,  τα καλοταϊσμένα από τα μνημονιακά κόμματα και  δεν θα εμφάνιζαν Όχι που θα  έχαναν την προεκλογική ευκαιρία όλες οι εφημερίδες και  τα κανάλια  της συντήρησης,  τα καλοταϊσμένα από τα μνημονιακά κόμματα και  δεν θα εμφάνιζαν Rating: 0

Προσοχή! κυκλοφορούν παπαγαλάκια και δημοσκοπικές απομιμήσεις! μην τσιμπάτε!

Προσοχή! κυκλοφορούν παπαγαλάκια και  δημοσκοπικές απομιμήσεις! μην τσιμπάτε!

Όχι που θα  έχαναν την προεκλογική ευκαιρία όλες οι εφημερίδες και  τα κανάλια  της συντήρησης,  τα καλοταϊσμένα από τα μνημονιακά κόμματα και  δεν θα εμφάνιζαν τις ψευδεπίγραφες  δημοσκοπήσεις τους, στις όποιες η Ν.Δ.  δήθεν προηγείται  του  ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο, όσο πατάει η γάτα, έτσι, για τις πρώτες εντυπώσεις.
Παλιά μας τέχνη  κόσκινο, δηλαδή. Και  μάλιστα τις εμφανίζουν τρείς, τρείς, έτσι για να μην  υπάρχει αμφιβολία για την ορθότητα  των δημοσκοπικών τους αποτελεσμάτων.
Τόσος φόβος μπροστά στον κίνδυνο της εκλογικής πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι  δεδομένη και  προσπαθούν να την ανατρέψουν όπως μπορούν.
Τόσος  πανικός που προσπαθούν να κάνουν την μέρα νύχτα.
Εμείς ξέρουμε καλά ότι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται  και  η λαϊκή θέληση θα επισημοποιήσει  στις εκλογές της 18/5/2014  την δύναμή τους και  την πρωτιά.
Ο «ΔΡΟΜΟΣ  ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ για την Θεσσαλία με όλα τα ψηφοδέλτιά του θα είναι  ο νικητής.
Μην « τσιμπάτε». Θα δώσουν  πολλές και  δήθεν  «έγκυρες» δημοσκοπικές μάχες για να πλαστογραφήσουν την λαϊκή θέληση, αλλά εσείς αγνοήστε τα παπαγαλάκια και  τις απομιμήσεις. Διαλέξτε το αυθεντικό  και  την αλήθεια.
Η  νίκη είναι  δική μας!
Ψηφίζουμε  «ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στα Τρίκαλα και   στην  Θεσσαλία ολόκληρη.

 

Χρήστος Σιμορέλης

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την Ηρώ Διώτη

για το «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία»

Αφήστε το σχόλιο σας