Προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει απώλειες η ΔΗΜΑΡ προς τους “58” Reviewed by Momizat on . Συνήλθε η Εκτελεστική Επιτροπή και συζήτησε πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών. -  Ο πρόεδρος του Συνήλθε η Εκτελεστική Επιτροπή και συζήτησε πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών. -  Ο πρόεδρος του Rating: 0

Προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει απώλειες η ΔΗΜΑΡ προς τους “58”

Προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει απώλειες η ΔΗΜΑΡ προς τους “58”

Συνήλθε η Εκτελεστική Επιτροπή και συζήτησε πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών.

–  Ο πρόεδρος του κόμματος, Φ. Κουβέλης ενημέρωσε τα μέλη του οργάνου για τις διαβουλεύσεις με πολιτικές κινήσεις και πρόσωπα, στην προοπτική συγκρότησης του προοδευτικού πόλου. Επισημάνθηκε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει κατ΄ αρχήν συμφωνία για συμπαράταξη και συζητείται ήδη το προγραμματικό πλαίσιο.

– Αναφορικά με την προεκλογική παρουσία της ΔΗΜΑΡ , ο Φ. Κουβέλης τόνισε ότι η Ε.Ε. πρέπει να καλέσει όλα τα μέλη να προστατεύσουν τη δημόσια εικόνα του κόμματος και να αποτρέψουν ενέργειες που υπονομεύουν τη συλλογικότητα.

–  Εν σχέσει  με τις περιφερειακές εκλογές εκφράστηκε η ανάγκη να επιταχυνθεί η συγκρότηση των ψηφοδελτίων και εγκρίθηκε κείμενο-πλαίσιο για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η ΔΗΜΑΡ την περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Υπογραμμίσθηκε, μάλιστα, ότι η δημοψηφισματική λογική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που προωθούν άλλα κόμματα αναπαράγει τα αδιέξοδα του παρελθόντος και επισημάνθηκε ότι η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει  συμπαρατάξεις στη βάση προγραμματικών συμφωνιών.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

Η Ε.Ε. καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμβάλουν θετικά στην υλοποίηση των αποφάσεων του συνεδρίου που ελήφθησαν με πολύ μεγάλη πλειοψηφία και αποτελούν δεσμεύσεις όλων. Είναι βέβαιο πως ακόμα και όσοι διαφώνησαν με τις επιλογές του συνεδρίου θα προστατεύσουν τη δημόσια εικόνα της ΔΗΜΑΡ, θα αποτρέψουν ενέργειες οι οποίες αντικειμενικά υπονομεύουν το δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας και δράσης του κόμματος.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή