"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Προσπαθεί να “μαζέψει τα ασυμμάζευτα” ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Να μαζέψει τα … ασυμμάζευτα προσπαθεί με νέα του ανάρτηση στο fb ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης που έχει γίνει Πανελλαδικά θέμα στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

O Διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων κατέβασε την ανάρτηση γράφοντας ότι ήταν ατυχές εκ μέρους του να χρησιμοποιήσει τέτοιες σκληρές εκφράσεις.

Όπως αναφέρει : Διεξαγουμε εναν ασταματητο αγωνα για να στηριξουμε τη δημοσια υγεια και τον ανωνυμο ασθενη. Σε συνθηκες εξαιρετικα δυσχερεις, προσπαθουμε να δημιουργησουμε πορους περιοριζοντας τη διαφθορα. Δεχομαστε καθημερινα συνεχεις επιθεσεις.

Στην τελευταια μου αναρτηση προσπαθωντας να υπερασπιστω τα πιστευω μου και τους υπουργους της κυβερνησης λειτουργησα και εκφραστηκα σαν ιδιωτης και περα απο το θεσμικο μου ρολο με τον οποιο δε συναδει ειδικα η κατακλειδα της συγκεκριμενης αναρτησης.
Με την εννοια αυτη θεωρω ατυχεις απο μερους μου τις σκληρες εκφρασεις που χρησιμοποιησα.

Δημητρης Παρθενης
Διοικητης του Νοσοκομειου Τρικαλων

 

Η ανάρτηση που έβαλε μπουρλότο .
«Ο Πολάκης κι ο Φίλης κι ο Σκουρλέτης μπήκαν στα ρουθούνια του ρυπαρού κατεστημένου, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με το λόγο του, ενόχλησαν το σύστημα, ενόχλησαν τη διαφθορά, ενόχλησαν την πατριδοκαπηλία, ενόχλησαν τους γύπες που θέλουν να εδραιώσουν την εξάρτηση της πατρίδας μας. Όσοι είμαστε αριστεροί το ξέρουμε καλά το ζήσαμε χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες μέσα από δύσκολες διαδρομές.
Σήμερα για άλλη μια φορά κάποιοι βάζουν σημάδι τον Παύλο, ενοχλείται ο καθωσπρεπισμός τους;;;;;;;  τρίχες…. ψάχνουν κηλίδες σε συμπεριφορές και χαρακτήρες….. Η συνταγή είναι γνωστή αφού δεν μπορούν να πιάσουν κάποιους, δεν μπορούν να τους μιζάρουν, δεν μπορούν να τους εκμαυλίσουν, προσπαθούν με άνανδρο και χυδαίο τρόπο να τους αποδομήσουν.
Στα πλαίσια της μιντιοκρατούμενης «δημοκρατίας» που πρεσβεύουν, όντας αδίστακτοι και άνανδροι, αστοιχείωτοι και κούτσουρα, σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτώντας να δαγκώσουν.
Λοιπόν….. άντε απαυτωθείτε αλήτες σας ξέρουμε καλά».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης από την ταπεινωτική συγγνώμη.
    Αλλά που ευαισθησία και φιλότιμο από το παχυδερμο της εξουσίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης