"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Προσφορά αλληλεγγύης από το 8ο Λύκειο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

lykeio-dimarxos

Βραδιά αλληλεγγύης, βραδιά προσφοράς, βραδιά μουσικής έκφρασης. Μαθητές από την ομάδα εθελοντών του 8ου Λυκείου Τρικάλων, μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, πρωτοπορούν.

Και συνδιοργανώνουν βραδιά στήριξης οικογενειών που χρήζουν συμπαράστασης και βοήθειας. Ο τρόπος είναι απλός αλλά σημαντικός: το ερχόμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ, διοργανώνεται μουσική βραδιά από μαθητές του σχολείου με το συγκρότημά τους, από άλλα νεανικά συγκροτήματα και από δύο dj, στο le Chat Noir.

Με είσοδο 7 ευρώ (με ποτό) και λαχειοφόρο, τα έσοδα θα διατεθούν στον Δήμο Τρικκαίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο για την ανακούφιση οικογενειών.

Αντιπροσωπεία των διοργανωτών επισκέφθηκε, τόσο τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, όσο και τους δημοτικούς συμβούλους, στη διάρκεια συνεδρίασης του Σώματος. Άπαντες προσφέρθηκαν να ενισχύσουν οικονομικώς την προσπάθεια, στηρίζοντας παρόμοιες δράσεις, με τον Δήμαρχο να τονίζει τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς, ειδικά από μαθητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης