Προσφορά και δράσεις από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Ιανουρίου, το «Διογένειο» Οικοτροφείο Τρικάλων και επέδωσε στον υ Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Ιανουρίου, το «Διογένειο» Οικοτροφείο Τρικάλων και επέδωσε στον υ Rating: 0

Προσφορά και δράσεις από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Προσφορά και δράσεις από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Ιανουρίου, το «Διογένειο» Οικοτροφείο Τρικάλων και επέδωσε στον υπεύθυνο ψυχίατρο κ. Αχ. Οικονόμου, την οικονομική προσφορά των μελών και του Συμβουλίου. Επρόκειτο για τη συγκέντρωση χρημάτων που έγινε στη διάρκεια της ειδικής, μεταμεσονύκτιας προβολής στις 27 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου Τρικάλων. Η επιλογή του οικοτροφείου έγινε κατόπιν δημόσιας κλήρωσης, στην οποία μετείχαν κατόπιν επιλογής, άλλες πέντε κοινωνικές δομές του νομού μας.
Τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Μαρία Χαρίση, Βασιλένα Μητσιάδη και Θαν. Μιχαλάκης ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο ψυχίατρο στις εγκαταστάσεις του οικοτροφείου, όπου φιλοξενούνται συμπολίτες (άτομα τρίτης ηλικίας με χρόνιες ψυχικές διαταραχές) σε προστατευμένη διαβίωση, με γηρατρική φροντίδα για ψυχο-κοινωνική αποκατάσταση. Η μονάδα διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, το οποίο προσφέρει θεραπευτικό πρόγραμμα κοινοτικής διαβίωσης, αλλά και ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, για τη σταδιακή επανένταξη των ενοίκων στην κοινωνία.
Το οικοτροφείο είναι μια δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, της ΕΠΑΨΥ (Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας) υπό την εποπτεία του υπουργείου Υγείας.

 

 

Κοπή πίτας

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2014 η Κινηματογραφική λέσχη Τρικάλων κόβει την πίτα για το νέο έτος, στο καφέ του μύλου Ματσόπουλου. Από τις 10 μ.μ. και μετά, προσκαλούνται τα μέλη, οι φίλοι, οι λάτρεις του κινηματογράφου και όλοι οι τρικαλινοί, να μετάσχουν σε μια πρώτη συνάντηση… εκτός προβολής. Τα πλούσια δώρα σας περιμένουν…

 

Εκλογές

Μέχρι την κοπή πίτας συνεχίζεται η κατάθεση υποψηφιοτήτων μελών της Λέσχης, για το νέο Δ.Σ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, πριν την προβολή της ταινίας. Ειδικά για αυτή τη Δευτέρα, η προσέλευση μελών να γίνεται μέχρι τις 9.30 μ.μ., καθώς θα προηγηθεί πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης και η προβολή θα αρχίσει στις 10.15 μ.μ. (Οι δρόμοι του Ρεμπέτικου, διάρκειας 66 λεπτών).

Το Δ.Σ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή