Προσφορά των “ξωτικών” για προσέλκυση σχολείων Reviewed by Momizat on . [gallery ids="5510,5511"] Σε προσφορά για τους μαθητές που με τα σχολεία τους θα επισκεφθούν τον «Μύλο των ξωτικών», προχώρησε η οργανωτική επιτροπή. Προφανώς, [gallery ids="5510,5511"] Σε προσφορά για τους μαθητές που με τα σχολεία τους θα επισκεφθούν τον «Μύλο των ξωτικών», προχώρησε η οργανωτική επιτροπή. Προφανώς, Rating: 0

Προσφορά των “ξωτικών” για προσέλκυση σχολείων

Προσφορά των “ξωτικών” για προσέλκυση σχολείων

Σε προσφορά για τους μαθητές που με τα σχολεία τους θα επισκεφθούν τον «Μύλο των ξωτικών», προχώρησε η οργανωτική επιτροπή. Προφανώς, η κρίση και τα πολλά παιχνίδια που υπάρχουν, οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σε συνδυασμό με την προσπάθεια προσέλκυσης περισσότερων σχολείων. Η προσφορά αφορά στην εκπτωτική κάρτα για 7 παιχνίδια, για τα οποία ο κάθε μαθητής θα πληρώνει 3 ευρώ και μόνο, και για τα 7 παιχνίδια. Υπάρχει χωριστό κουτάκι, το οποίο θα σημειώνεται από τον υπεύθυνο κάθε παιχνιδιού, μόλις ο μαθητής το χρησιμοποιήσει. Επίσης, με την επίδειξη της κάρτας στο Καρουζέλ, η τιμή για αυτό μειώνεται στο 1 ευρώ, ενώ με την επίδειξη στο παγοδρόμιο, η τιμή μειώνεται κατά 2 ευρώ, αλλά μόνο για την ωριαία χρέωση. Στη σχετική ανακοίνωση, σημειώνεται ότι:

«Φέτος, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες «ο Μύλος των Ξωτικών» συνεχίζει και μάλιστα ενισχύει την φιλοσοφία με δωρεάν είσοδο στο πάρκο και τις δωρεάν δραστηριότητες και εργαστήρια. Παράλληλα όμως η οργανωτική επιτροπή προχώρησε σε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Για την συμμετοχή στο σύνολο των παιχνιδιών του Χριστουγεννιάτικου μας Fun Park για 7 συνολικά παιχνίδια το κόστος είναι ΜΟΝΟ 3 ευρώ για όλα τα σχολεία της χώρας που θα οργανώσουν επίσκεψη στο Μύλο. Μην τη χάσετε. Κλείστε την εκδρομή σας τηλεφωνώντας στο 24310-74442».

(Πατήστε με δεξί κλικ τις φωτό για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος)

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή