Προσωπικό στοίχημα για τον Θανάση Λιούτα η επαναλειτουργία του σπηλαίου της Θεόπετρας Reviewed by Momizat on . Τα γρανάζια της γραφειοκρατίας που εγκλωβίζουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου πρέπει να γκρεμιστούν και θα γκρεμιστούν», δήλωσε ο Θανάσης Λιούτας από τη Τα γρανάζια της γραφειοκρατίας που εγκλωβίζουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου πρέπει να γκρεμιστούν και θα γκρεμιστούν», δήλωσε ο Θανάσης Λιούτας από τη Rating: 0

Προσωπικό στοίχημα για τον Θανάση Λιούτα η επαναλειτουργία του σπηλαίου της Θεόπετρας

Προσωπικό στοίχημα για τον Θανάση Λιούτα η επαναλειτουργία του σπηλαίου της Θεόπετρας

Τα γρανάζια της γραφειοκρατίας που εγκλωβίζουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου πρέπει να γκρεμιστούν και θα γκρεμιστούν», δήλωσε ο Θανάσης Λιούτας από τη Θεόπετρα σε μια υψηλού συμβολισμού επίσκεψη. Το σπήλαιο παραμένει κλειστό, αποστερώντας από την ευρύτερη περιοχή ένα σημαντικό μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αντιμετώπιση της ανεργίας, ειδικά στους νέους.

Ο κ. Λιούτας συνομιλώντας με τους κατοίκους της Θεόπετρας τόνισε ότι το σπήλαιο της Θεόπετρας αποτελεί ένα περίτρανο παράδειγμα των αρνητικών συνεπειών που έχουν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις στη χώρα. Σε οποιοδήποτε άλλη οργανωμένη κοινωνία θα είχαν διευθετηθεί οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και το σπήλαιο θα είχε ανοιχτές τις πύλες του. Στη χώρα μας όμως, παραμένει κλειστό ως «μνημειώδες» παράδειγμα της αναποτελεσματικότητας μιας κυβέρνησης ιδεοληπτικής, η οποία εγκλωβίζει στη στασιμότητα τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή