Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου λόγω εκτέλεσης εργασιών Reviewed by Momizat on . Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου λόγω εκτέλεσης εργασιών για την συντήρηση των κόμβων και των νησίδων. Οι Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου λόγω εκτέλεσης εργασιών για την συντήρηση των κόμβων και των νησίδων. Οι Rating: 0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου λόγω εκτέλεσης εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου λόγω εκτέλεσης εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου λόγω εκτέλεσης εργασιών για την συντήρηση των κόμβων και των νησίδων.

Οι προσωρινές ρυθμίσεις ξεκινούν από τη Χ/Θ 3+000 έως και τη Χ/Θ 8+000 και από τη Χ/Θ 10+000 έως τη Χ/Θ 12+000 (Κόμβος Πλατυκάμπου), με κατάληψη της μίας λωρίδας κυκλοφορίας της οδού και την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμό (3) σχετικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδος.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αυτοτελώς αυθημερόν με την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η άλλη λωρίδα θα είναι αποκλεισμένη για την κατασκευή των εργασιών, έτσι ώστε στο τέλος της ημέρας η οδός να παραδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία σε όλο το πλάτος χωρίς καμία εργοταξιακή σήμανση.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή