Προσωρινή διοίκηση αυτοί που δεν κατάφεραν να μοιράσουν τις καρέκλες τόσα χρόνια στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στελεχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ αποτελούν την νέα προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων . Μακάρι να μπορέσουν να συνεννοηθούν και να καταφέρουν ότι δ Στελεχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ αποτελούν την νέα προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων . Μακάρι να μπορέσουν να συνεννοηθούν και να καταφέρουν ότι δ Rating: 0

Προσωρινή διοίκηση αυτοί που δεν κατάφεραν να μοιράσουν τις καρέκλες τόσα χρόνια στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Προσωρινή διοίκηση αυτοί που δεν κατάφεραν να μοιράσουν τις καρέκλες τόσα χρόνια στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Στελεχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ αποτελούν την νέα προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων . Μακάρι να μπορέσουν να συνεννοηθούν και να καταφέρουν ότι δεν  κατάφεραν τόσα χρόνια . Όλα αυτά χρόνια ζήσαμε την απόλυτη φαρσοκωμωδία αφού δεν ευδοκίμησαν τα παζάρια για το μοίρασμα των θέσεων .

Το νέο προσωρινό Δ.Σ. αποτελείται από 13 μέλη και  Πρόεδρος ορίστηκε ο Μιχάλης Μαντέλας, αντιπρόεδρος ο Ευθύμιος Μπούγλας, γραμματέας ο Γιώργος Κόσσυφας, γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ταμίας ο Αναστάσιος Σκυλοδήμος, Γεώργιος Μιχαήλ αναπληρωτής ταμίας,  γραμματέας οργανωτικού η Μαρία Γιαννιωτάκη και μέλη οι Κωνσταντίνος Τρίμμης, Γεώργιος Τσιώκος, Γεώργιος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Καμήτας, Γεώργιος Γκούμας και Αθανάσιος Αγγελής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή