"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Προτεραιότητα το κολυμβητήριο στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λύσεις για αθλητικά έργα στον Δήμο Τρικκαίων συμφωνήθηκαν χθες το πρωί (Τετάρτη 6 Απριλίου 2016) ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού, τη βουλευτή Τρικάλων κ. Παναγιώτα Δριτσέλη και τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Προτεραιότητα το κολυμβητήριο στα Τρίκαλα
Η συνάντηση έγινε με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού κ. Τζούλιο Συνοδινό και αφορούσε αποκλειστικά σε ζητήματα που αφορούν στην πόλη των Τρικάλων
Συγκεκριμένα, οι κ. κ. Δριτσέλη και Παπαστεργίου έθεσαν την πορεία των 4 βασικών και αναγκαίων έργων

  1. Χλοοτάπητας βοηθητικού γηπέδου
  2. Επισκευή ταρτάν στο δημοτικό στάδιο
  3. Κολυμβητήριο
  4. Γήπεδο Πύργου

Οι απαντήσεις και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τη συζήτηση, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Τρικκαίων, ήταν τα εξής:

– Το βοηθητικό γήπεδο δημοπρατείται άμεσα. Έτσι επιλύεται ένα θέμα που αφορά στο ποδόσφαιρο και που επί χρόνια ταλάνιζε τον ΑΟΤ και άλλες ομάδες

– Το Κολυμβητήριο είναι άμεσης προτεραιότητας για τον Δήμο Τρικκαίων. Σε συνέχεια αλλεπάλληλων επιστολών του Δήμου προς το υφυπουργείο και τη ΓΓΑ, συζητήθηκε το τρικαλινό αίτημα, να εγγραφεί στο υπό κατάρτιση Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ, κονδύλι για την επισκευή του κτηρίου. Ο Δήμος έχει ήδη εκπονήσει σχετική μελέτη. Με δεδομένες τις δυσκολίες που υφίστανται, θα μπορούσε σε πρώτη φάση να εγγραφούν κονδύλια για τμήμα των απαραίτητων επισκευών. Ακολούθως, ο Δήμος Τρικκαίων θα επιδιώξει ενίσχυση των πηγών χρηματοδότησης από άλλα προγράμματα.

– Για το γήπεδο Πύργου και το ταρτάν, ο Δήμος προωθεί την από ίδιους πόρους έναρξη των εργασιών. Στον Πύργο υπάρχει ήδη συμφωνία με την τοπική ομάδα, ενώ για το ταρτάν, μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία επισκευής σημείων που είναι απαραίτητα, για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων.
Μάλιστα, σε ένα από αυτά, που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα για τα Τρίκαλα, προσκλήθηκε – και θα παραστεί – ο υφυπουργός κ. Κοντονής.
Η επίσκεψη πάντως, έθεσε συγκεκριμένους στόχους με μετρήσιμα αποτελέσματα για τα σημαντικά έργα υποδομών, που αποτελούν σημαντικό στοιχείο για τις συνεχείς επιτυχίες του τρικαλινού αθλητισμού σε πάμπολλα αθλήματα. Κάτι που αναγνώρισε και ο κ. Κοντονής, καθώς η συζήτηση επιστράφηκε και στις επιτυχίες αυτές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης