Προφυλακίστηκαν η 45χρονη Τρικαλινή και ο 45χρονος Βούλγαρος Reviewed by Momizat on . Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας η 45χρονη Τρικαλινή και ο   45χρονος Βούλγαρος φερόμενος ως "εγκέφαλος" της ομάδας που κα Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας η 45χρονη Τρικαλινή και ο   45χρονος Βούλγαρος φερόμενος ως "εγκέφαλος" της ομάδας που κα Rating: 0

Προφυλακίστηκαν η 45χρονη Τρικαλινή και ο 45χρονος Βούλγαρος

Προφυλακίστηκαν η 45χρονη Τρικαλινή και ο 45χρονος Βούλγαρος

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας η 45χρονη Τρικαλινή και ο   45χρονος Βούλγαρος φερόμενος ως “εγκέφαλος” της ομάδας που κατηγορούνται για παράνομη υιοθεσία βρέφους.

Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία .

Οι ανακρίσεις των επτά συλληφθέντων ολοκληρώθηκαν αργά, χθες το βράδυ, ενώ η  Τρικαλινή δικηγόρος και ο επίσης Τρικαλινός συμβολαιογράφος αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 20 χιλ ευρώ ο καθένας και απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα.

Επίσης, με   περιοριστικούς όρους και ανάλογες χρηματικές εγγυήσεις αφέθηκαν ελεύθεροι η Βουλγάρα μητέρα του βρέφους, ο σύζυγος της και  ο Τρικαλινός εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή