Προφυλακιστέος ο Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του Reviewed by Momizat on . Στη φυλακή ο τηλεπαρουσιαστής και οι δύο συγκατηγορούμενοί του με απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα και αφού προηγήθηκε η πολύωρη απολογία τους. Ελεύθερος Στη φυλακή ο τηλεπαρουσιαστής και οι δύο συγκατηγορούμενοί του με απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα και αφού προηγήθηκε η πολύωρη απολογία τους. Ελεύθερος Rating: 0

Προφυλακιστέος ο Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του

Προφυλακιστέος ο Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του

Στη φυλακή ο τηλεπαρουσιαστής και οι δύο συγκατηγορούμενοί του με απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα και αφού προηγήθηκε η πολύωρη απολογία τους. Ελεύθερος αφέθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος στην υπόθεση που βαρύνεται για πλημμεληματική κατοχή ναρκωτικών.

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα, ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε τις κατηγορίες. Εναντίον του παρουσιαστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εννέα αδικήματα (δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα): ηθική αυτουργία στην επίθεση που έγινε στις 16 Απριλίου στο σπίτι του, σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη οπλοκατοχή, οπλοφορία, προμήθεια, κατοχή εκρηκτικής βόμβας και διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης και ψευδή καταγγελία.about:blank

Δίωξη έχει ασκηθεί και στους δύο συγκατηγορούμενούς του, τους οποίους φέρεται να γνώριζε επειδή είχαν απασχοληθεί ως προσωπικοί συνοδοί του και οι οποίοι κατηγορούνται ότι την ίδια μέρα έκαναν την επίθεση στο σπίτι του και πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. Η δίωξη εναντίον τους αφορά τη σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, έκρηξη, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κ.ά. 

Οι συγκατηγορούμενοι του Φουρθιώτη -σύμφωνα με πληροφορίες- αρνήθηκαν επίσης τις κατηγορίες επικαλούμενοι τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων που, όπως λένε, καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών. Επέμειναν επίσης πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική του συνοδεία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή