Προχωρά ακάθεκτος ο Χρήστος Γατσέλης Reviewed by Momizat on . Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ περιοδεύει στα πάτρια εδάφη απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης στους συνδημότες του Καθημερινές είναι οι επισκέψεις και οι επαφές που Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ περιοδεύει στα πάτρια εδάφη απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης στους συνδημότες του Καθημερινές είναι οι επισκέψεις και οι επαφές που Rating: 0

Προχωρά ακάθεκτος ο Χρήστος Γατσέλης

000000000000000000000000000000000000000000

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ περιοδεύει στα πάτρια εδάφη απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης στους συνδημότες του

Καθημερινές είναι οι επισκέψεις και οι επαφές που αναπτύσσει ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Γατσέλης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής οργώνει στην κυριολεξία κάθε γωνιά του νομού καταφέρνοντας μέσα από τις πυκνές επισκέψεις του να στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στους πολίτες του νομού.
Gatselis
Το τελευταίο διήμερο επισκέφτηκε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο ίδιος κατά τις επισκέψεις του κατέθεσε προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου και δείχνει αποφασισμένος να παλέψει από οποιοδήποτε μετερίζι για την ανάπτυξη της περιοχής και γενικότερα της χώρας.

«Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μου γιατί έχω τη τύχη να είμαι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στο χώμα. Στο Ζάρκο, στο χωράφι. Έχω την δυνατότητα να είμαι κοντά στα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτροφών. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω ζήσει για αρκετά χρόνια στην πόλη, προσπαθώ και προσεγγίζω τα προβλήματα της καθημερινότητας του αστικού χώρου», δήλωσε ο κ. Γατσέλης.
Oichalianews

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή