"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Προχωρά η υλοποίηση της μαθητικής γιορτής «O Θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για τα ειδικά θέματα αναφορικά με τη δράση «O Θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala» ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς και εκπρόσωποι του Δήμου. Οι διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Χρ. Τρικάλης και Αλεξ. Καπανιάρης αντιστοίχως ενημέρωσαν τον κ. Σακκά, τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λάππα και τον διευθύνοντα σύμβουλο της e-trikala κ. Οδ. Ράπτη την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 στο Μουσείο Τσιτσάνη. Παρόντων στελεχών της εκπαίδευσης, παρουσιάστηκαν όλα τα στοιχεία που αφορούν στη διοργάνωση – «γιορτή δημιουργίας και ψηφιακών δεξιοτήτων για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Το δε μήνυμα του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, που συνδέθηκε on line στη διάρκεια της συνάντησης, αφορούσε στην ενίσχυση από την πλευρά του Υπουργείου, των δράσεων που αφορούν στην καινοτομία και στον χώρο της εκπαίδευσης.
Υπενθυμίζεται ότι η δράση είχε σχεδιαστεί από την περασμένη σχολική χρονιά και θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα στα Τρίκαλα. Περιλαμβάνει, δε, δράσεις μαθητών και μαθητριών των σχολείων των Τρικάλων με βάση τη σύνδεση ανθρωπιστικών και θετικών επιστημών, μέσω εκπαιδευτικής ρομποτικής, εφαρμογών STEAM, εικαστικών, μουσικής κ.α.

Το αναλυτικότερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης