Προχωρούν οι εργασίες αναστήλωσης Reviewed by Momizat on . Σε ενημέρωση του Δημάρχου Τρικκαίων και της αντιδημάρχου Πολιτισμού προέβησαν σήμερα το πρωί η προϊσταμένη και η μηχανικός της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτή Σε ενημέρωση του Δημάρχου Τρικκαίων και της αντιδημάρχου Πολιτισμού προέβησαν σήμερα το πρωί η προϊσταμένη και η μηχανικός της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτή Rating: 0

Προχωρούν οι εργασίες αναστήλωσης

Προχωρούν οι εργασίες αναστήλωσης

Σε ενημέρωση του Δημάρχου Τρικκαίων και της αντιδημάρχου Πολιτισμού προέβησαν σήμερα το πρωί η προϊσταμένη και η μηχανικός της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.
Η ενημέρωση αφορούσε στην πρόοδο των εργασιών αναστήλωσης, ανάδειξης, αποκατάστασης ολόκληρου του συγκροτήματος των παλιών φυλακών Τρικάλων. Ενός συγκροτήματος που έχει ανά εργολαβία χωριστεί και ουσιαστικά, με τη συνδρομή του περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού, θα αναδειχθεί ως ο κατ’ εξοχήν χώρος πολιτισμού στην πόλη των Τρικάλων.
Η αρχαιολόγος κ. Κρυσταλλία Μαντζανά και η μηχανικός κ. Μαρία Παπαστεργίου ενημέρωσαν τους δύο αιρετούς για όλο το φάσμα των έργων που συντελείται στα σημεία εκτέλεσης των εργασιών.
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και η αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη, μηχανικοί όντες αμφότεροι, ενδιαφέρθηκαν ακόμη περισσότερο και για λεπτομέρειες των εργασιών. Ο Δήμαρχος, δε, σημείωσε το ενδιαφέρον ολόκληρης της δημοτικής αρχής και κάθε τρικαλινού ειδικότερα, για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, προκειμένου ο χώρος να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Σημείωσε, δε, ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση για προσφορά βοήθειας, όπου απαιτηθεί.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή