Προώθηση τοπικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο Reviewed by Momizat on . Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε  το νέο portal ψηφιακής έκθεσης και προώθησης  Ελληνικών προϊόντων exportsgr.com στην αίθουσα «Νίτσ Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε  το νέο portal ψηφιακής έκθεσης και προώθησης  Ελληνικών προϊόντων exportsgr.com στην αίθουσα «Νίτσ Rating: 0

Προώθηση τοπικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο

meteora_

Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε  το νέο portal ψηφιακής έκθεσης και προώθησης  Ελληνικών προϊόντων exportsgr.com στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» στην Καλαμπάκα.

Παρευρέθη ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής του Μεγάλου Μετεώρου γέροντας Αθανάσιος, η Βουλευτής του Νομού κα Δριτσέλη Παναγιώτα, ο πρώην Βουλευτής κος Βλαχογιάννης  Ηλίας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπουτίνας Ιωάννης, ο πρώην Δήμαρχος Βασιλικής κος Ζιάγκας Βάϊος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλαμπάκας και πολλοί Επιχειρηματίες.

Στην εκδήλωση αναλύθηκε ή ιδέα, το όραμα και ο τρόπος υλοποίησης του exportsgr.comαπό μέλη της εταιρείας, αλλά και από  έγκριτους  επιστήμονες όπως τον οικονομολόγο κ. Βλαχογιάννη Γιώργο  (σύμβουλο της επιχείρησης) και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Βάϊο Κουτή.

Οι ομιλητές μίλησαν για την ιδέα στο κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, η οποία σημείωσε τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση.

Να σημειώσουμε πως η εκδήλωση αυτή είναι η αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μιας και το exportsgr.comαφορά το σύνολο των Ελλήνων παραγωγών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή