"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Προ των πυλών μίνι καύσωνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αρκετά ζεστό θα είναι το επόμενο τριήμερο σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τη θερμοκρασία την Τετάρτη και την Πέμπτη να φτάνει τους 39 βαθμούς Κελσίου στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Τετάρτη η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου και του ανατολικού Αιγαίου τους 34 με 36 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή θα αρχίσει να δροσίζει, καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αν και από το απόγευμα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης