"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου από τη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ειδικότητα του Κλασικού Αθλητισμού της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού διοργανώνει το 3o  Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Επίσης διοργανώνει το 1ο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για μαθητές και μαθήτριες  Δημοτικών Σχολείων  της πόλης των Τρικάλων. Σκοπός των αγώνων αυτών  είναι να δοθεί   η  χαρά  της  συμμετοχής των παιδιών  στους  αγώνες. 
 Ο αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 13-4-2016 στις 11:00 το πρωί  στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ με τους  παρακάτω  όρους:
1. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
Δρόμος 3000μ  Ανδρών
Δρόμος 2000μ  Γυναικών
Για τους μαθητές και μαθήτριες των  Δημοτικών  Σχολείων
Δρόμος 1000μ για αγόρια  και  1000μ για κορίτσια
2.  ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Α. Στους αγώνες μπορεί να πάρει μέρος όλη η Ακαδημαϊκή Κοινότητα του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (μέλη ΔΕΠ, ΕΙΔΙΠ,  φοιτητές – φοιτήτριες  (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, εργαζόμενοι  του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας).
Στους αγώνες μπορούν να πάρουν μέρος είτε ατομικά (ατομική βαθμολογία) είτε ομαδικά κατά τμήμα ή κατά έτος ή κατά ειδικότητα ή κατά ομάδα μετεχόντων (ομαδική βαθμολογία).
Β. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων θα αγωνιστούν στην απόσταση των 1000μ. Κάθε κατηγορία θα αγωνιστεί χωριστά.
Οι καθηγητές  Φυσικής Αγωγής  κάθε  Σχολείου  θα συμπληρώσουν τις έντυπες καταστάσεις  που επισυνάπτονται  στην παρούσα  προκήρυξη. Σε κάθε όνομα μαθητή ή μαθήτριας που μετέχει με την ομάδα του  συγκεκριμένου  Σχολείου  θα αντιστοιχεί  ένας αριθμός. Αυτός ο αριθμός είναι ο αριθμός με τον οποίο  θα αγωνιστεί στον αγώνα και ο οποίος θα δοθεί πριν την εκκίνηση.
 Συνιστάται στους μετέχοντες  να προηγηθεί  οπωσδήποτε  ιατρικός έλεγχος αφού η συμμετοχή στους αγώνες  γίνεται με προσωπική ευθύνη του συμμετέχοντος.
3.  ΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Α. Κάθε ομάδα μπορεί  να πάρει μέρος με όχι λιγότερα από 3  άτομα. Και αυτό γιατί για να βαθμολογηθεί κάποια ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να τερματίσουν 3 μαθητές-τριες  τουλάχιστον.
 Β. Κάθε  Σχολείο  μπορεί να πάρει  μέρος με 6 μαθητές και 6 μαθήτριες.
4.  ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ
Θα ισχύσει το  σύστημα βαθμολόγησης  που ισχύει  σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Δηλαδή,  θα ισχύσει η ατομική βαθμολογία όπου ο 1ος νικητής  παίρνει  1  βαθμό, ο 2ος  2 , ο 3ος κ.λ.π. Η ομάδα  που θα συγκεντρώσει τους λιγότερους  βαθμούς  θα είναι η  νικήτρια. Στη συνέχεια  θα  ακολουθήσει  η 2η ομάδα με τους αμέσως λιγότερους  βαθμούς, η επόμενη ομάδα με τους ακόμη  λιγότερους  βαθμούς θα είναι η 3η κ.λ.π. Για να βαθμολογηθεί μια ομάδα θα πρέπει να τερματίσουν  τουλάχιστον τρεις (3).Στην ομάδα που θα έχει  περισσότερους από 3  τερματίσαντες  αθλητές θα υπολογιστούν για τη βαθμολογία, οι  3 καλύτεροί της(οι 3 καλύτερες θέσεις).
5. ΕΠΑΘΛΑ
Ατομικές  διακρίσεις
Στους    πρώτους  νικητές-τριες θα δοθούν βαρύτιμα  κύπελλα, μετάλλια, διπλώματα. Στους δεύτερους και τρίτους  νικητές θα δοθούν  μετάλλια  και διπλώματα. Από τον 4ο  νικητή  και μετά αναμνηστικά διπλώματα..
Ομαδικές  διακρίσεις
Στις τρεις πρώτες   ομάδες   κάθε  κατηγορίας(ανδρών, γυναικών, Σχολείων) θα δοθούν:  μετάλλιο και δίπλωμα.
6. ΓΕΝΙΚΑ
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί του  ΣΕΓΑΣ
Απονομή  επάθλων: Mετά το πέρας  των αγώνων   οι νικητές να προσέρχονται  στο  χώρο απονομών   για την απονομή  των επάθλων.                                                
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
11:00: 1000μ  Κοριτσιών
11:15: 1000μ  Αγοριών
11:30: 2000μ Γυναικών
11.45: 3000μ Ανδρών   
12.00:  Απονομές επάθλων 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης