Πρωταγωνιστές και… πρωτοθεσίτες Reviewed by Momizat on . Εδώ και αρκετό καιρό υποβόσκει ένας υπόγειος πόλεμος και μια νευρικότητα σε σχέση με τις πολιτικές συμμαχίας και κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν το υπό κατάρτιση Εδώ και αρκετό καιρό υποβόσκει ένας υπόγειος πόλεμος και μια νευρικότητα σε σχέση με τις πολιτικές συμμαχίας και κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν το υπό κατάρτιση Rating: 0

Πρωταγωνιστές και… πρωτοθεσίτες

Πρωταγωνιστές και… πρωτοθεσίτες

Εδώ και αρκετό καιρό υποβόσκει ένας υπόγειος πόλεμος και μια νευρικότητα σε σχέση με τις πολιτικές συμμαχίας και κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν το υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιo του ΣΥΡΙΖΑ στον Ν. Τρικάλων..
Το τοπίο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ είναι ηλεκτρισμένο με αφορμή την ονοματολογία στις διαρροές που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας …Αληθινές ή μη, σημασία έχει ότι το κέντρο βάρους απ’ ότι μαθαίνουμε πέφτει στον ανταγωνισμό για μια θέση (ποιος το περίμενε) στο επόμενο ψηφοδέλτιο.
Φαινόμενα παραγοντισμού είναι πλέον ευδιάκριτα αν λάβει υπόψιν κανείς και ποιοι συνωστίζονταν για μια φωτογραφία ή μια θέση στην πρώτη σειρά στην τελευταία εκδήλωση του κόμματος με ομιλητή τον Γ.Σταθακη.
Εύκολα μπορεί κανείς να διαχωρίσει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ σε πρωταγωνιστές του δρόμου και των κινημάτων και σε … πρωτοθεσίτες των εκδηλώσεων!
Πολλές φορές λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις…. γι’ αυτό λοιπόν… ίδωμεν!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή