"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.8 C
Trikala

Πρωταθλήτριες οι ενήλικες του Ασκληπιού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τις γυναίκες του Ασκληπιού ,ήρθε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος ενηλίκων της ΕΣΠΕΚΕΛ από το τμήμα Ενηλικων του Ασκληπιού κερδίζοντας την πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας με 3-0 σετ, στον τελικό που έγινε στην Μπάρα σ ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο αγώνα αντάξιο των δύο φιναλίστ.

Ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος από τον κ. Ντίνο Μπάρδα εκ μέρους της περιφέρειας και της κ. Γεωργίας Ντανταμη (εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΚΕΛ).

Ευχετήριες επιστολές για καλή επιτυχία απέστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Κωνσταντίνος Σκρεκας και Θανάσης Λιουτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορία αυτή αποτελείτε κυρίως από μητέρες που έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους και να πάνε να προπονηθούν. Στην προπονηση βοηθάνε και οι άντρες του τμήματος αυτού έτσι ώστε να γίνεται μια δυνατή προπόνηση.

Ένα πολύ μεγαλο μεριδιο στην επιτυχία κατάκτησης πρώτα του κυπέλλου γυναικών και μετά του πρωταθλήματος ενηλίκων έχει ο κοουτς κ. Νίκος Γεροβαιος που πραγματικά έδωσε και την ψυχή του για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο Ασκληπιός του οφείλει πολλά και τον ευχαριστεί για την αφοσίωση του και την αγάπη του στα παιδιά μας.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: ΑΓΑΘΟΚΛΈΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΈΠΗ, ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΤΟΎΝΑ ΣΤΕΛΛΑ, ΓΚΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ, ΛΑΦΑΤΖΗ ΜΑΡΩ, ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΧΕΛΗΔΩΝΗ ΑΛΕΚΑ, ΘΕΟΔΏΡΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Νικη και για τις Πανκορασιδες

Στην επόμενη φάση (φάση των 8) πέρασαν οι πανκορασιδες του Ασκληπιού κερδίζοντας τα κορίτσια της ΑΕ Λάρισας με 3-1 σετ σε έναν αγώνα που ήταν πραγματική διαφήμιση για την κατηγορία αυτή.

Έτσι τώρα θα αντιμετωπίσουν τον Σπάρτακο Λάρισας στην φάση των 8 του πρωταθλήματος των Πανκορασιδων.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: (Μαρία Σοφία Τσιλικα): Κόκκαλη Αλ, Κόκκαλη Ελ, Ζαμπουρα, Αλεστα, Μαλακασιωτη, Τζιοτζιου, Κουτσιμπελα, Τσιουλη, Παπαβασιλείου, Τρικαλη, Καρακίτσιου, Κουτσιμπελα, Νίκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης