"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Πρωταθλητές στο μπάσκετ οι Τρικαλινοί Αστυνομικοί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένας μαραθώνιος αγώνων που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, στον οποίο συμμετείχαν 10 ομάδες έφτασε σήμερα στο τέλος του.

Η ομάδα μπάσκετ της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων (Ι.Ρ.Α. Τρικάλων), αντιμετώπισε στον Τελικό του 1ο Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων– Παλαιμάχων– Ανέργων που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων, την ομάδα της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων. Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, με νικητή την Ομάδα μας, με σκορ 58-55.

Να συγχαρούμε τον Δήμο Τρικκαίων, την Δ/νση Αστυνομίας Τρικάλων, όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο 1ο Εργασιακό τουρνουά, και ιδιαιτέρως την Ομάδα της Εξωτερικής Φρουράς Καταστηματος Κράτησης Τρικάλων για τον συγκλονιστικό Τελικό, αλλά και όλους τους συναδέλφους- φίλους- πολίτες που παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τον Τελικό.

Ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους παίκτες μας και όλη την αποστολή της Ομάδας μας, οι οποίοι εθελοντικά, αφιερώνοντας από τον προσωπικό και οικογενειακό ελεύθερο χρόνο τους, κατάφεραν να φτάσουν έως την τελική φάση της διοργάνωσης και να κατακτήσουν το Τρόπαιο, το οποίο το απένειμε ο Δήμαρχος Τρικκαιών κ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Δημήτριος, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό και φιλαθλητικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης