Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός: Νίκησε 93-74 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, έκανε το 3-0 και επέστρεψε στην κορυφή! Reviewed by Momizat on . Αυτό είναι το 13ο πρωτάθλημα των ερυθρόλευκων οι οποίοι έφτασαν σε νταμπλ αφού πριν από λίγους μήνες κατέκτησαν και το Κύπελλο στην Κρήτη απέναντι στον Παναθηνα Αυτό είναι το 13ο πρωτάθλημα των ερυθρόλευκων οι οποίοι έφτασαν σε νταμπλ αφού πριν από λίγους μήνες κατέκτησαν και το Κύπελλο στην Κρήτη απέναντι στον Παναθηνα Rating: 0

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός: Νίκησε 93-74 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, έκανε το 3-0 και επέστρεψε στην κορυφή!

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός: Νίκησε 93-74 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, έκανε το 3-0 και επέστρεψε στην κορυφή!

Αυτό είναι το 13ο πρωτάθλημα των ερυθρόλευκων οι οποίοι έφτασαν σε νταμπλ αφού πριν από λίγους μήνες κατέκτησαν και το Κύπελλο στην Κρήτη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το πρώτο νταμπλ του Ολυμπιακού μετά από 25 χρόνια (1997)!

Αυτό είναι το φινάλε μια σπουδαίας χρονιάς για τον Ολυμπιακό αφού εκτός από τους εγχώριους τίτλους έφτασε στο Final-4 της Euroleague και έμεινε για ένα τρίποντο εκτός τελικού στο Βελιγράδι.

osfp-cup-2

Αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του Γιώργου Μπαρτζώκα!  Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού Γιώργου Πρίντεζη με τη φανέλα του Ολυμπιακού και λίγα λεπτά πριν από τη λήξη πέρασε στον αγώνα στη θέση του Βεζένκοφ για να αποθωθεί. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή