Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων τα Τρίκαλα και το απέδειξαν ξανά την Κυριακή Reviewed by Momizat on . Από το πρωί, με το πάρτι του Εμπορικού Συλλόγου, τις δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις στο Μύλο των Ξωτικών, τα Τρίκαλα ζουν τα Χριστούγεννα με όμορφες εκδηλώσεις. Ξυ Από το πρωί, με το πάρτι του Εμπορικού Συλλόγου, τις δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις στο Μύλο των Ξωτικών, τα Τρίκαλα ζουν τα Χριστούγεννα με όμορφες εκδηλώσεις. Ξυ Rating: 0

Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων τα Τρίκαλα και το απέδειξαν ξανά την Κυριακή

0000000000
Από το πρωί, με το πάρτι του Εμπορικού Συλλόγου, τις δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις στο Μύλο των Ξωτικών, τα Τρίκαλα ζουν τα Χριστούγεννα με όμορφες εκδηλώσεις.
Ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, διέσχισαν την οδό Ασκληπιού και μαγεύοντας του επισκέπτες, έφτασαν στην κεντρική πλατεία. Εκεί, το πάρτι είχε ξεκινήσει από νωρίς, με ψυχαγωγικό παιχνίδι, αλλά όταν κατέφτασαν και τα παιδιά του Παιδαγωγικού Δημοτικού Εργαστηρίου Θεάτρου, άρχισε μια γιορτή.

0000000000
Χορός και τραγούδι, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδίας του Έντεχνου Ωδείου Τρικάλων, αλλά και μουσικοί ρυθμοί σύγχρονοι, μαζί με χορευτικές στιγμές από ακαδημία χορού, χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους στιγμές χαράς.

0000000000000
Η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου και Μύλου των Ξωτικών, έδωσαν ώθηση στο γιορτινό κλίμα. Κάτι που αποτυπώθηκε και σε απεσταλμένους αθηναϊκών ΜΜΕ, οι οποίοι, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από αντιδημάρχους, στέλνουν τις εικόνες της πόλης σε όλη την Ελλάδα.
Η γιορτή και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στα Τρίκαλα, με πρωτοβουλίες και δράσεις στο πνεύμα των ημερών.

0000000000000

000000000000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή