Πρωτιά για τους Τρικαλινούς δικηγόρους στο Πανθεσσαλικό στάδιο Reviewed by Momizat on .   Μετά από δυνατή αναμέτρηση με πολλά γκολ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα των Τρικαλινών Δικηγόρων πήρε σούπερ νίκη με 5-4 απέναντι στους Δικηγόρους Μαγν   Μετά από δυνατή αναμέτρηση με πολλά γκολ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα των Τρικαλινών Δικηγόρων πήρε σούπερ νίκη με 5-4 απέναντι στους Δικηγόρους Μαγν Rating: 0

Πρωτιά για τους Τρικαλινούς δικηγόρους στο Πανθεσσαλικό στάδιο

Πρωτιά για τους Τρικαλινούς δικηγόρους στο Πανθεσσαλικό στάδιο

 

Μετά από δυνατή αναμέτρηση με πολλά γκολ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα των Τρικαλινών Δικηγόρων πήρε σούπερ νίκη με 5-4 απέναντι στους Δικηγόρους Μαγνησίας και πέρασε στην πρώτη θέση στον Δ΄όμιλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δικηγορικών συλλόγων.

Η ομάδα των Τρικάλων προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-0 . Ο Μπαμπούρης με απ΄ευθείας κόρνερ, το 0-1, ο Κεραμίδας το 0-2 μετά από σέντρα Μπαμπούρη, ο Κεραμίδας και πάλι το 0-3 και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι σε σουτ του Μπαμπούρη και ο Αυγέρης το 0-4.  Στην επανάληψη, μείωσαν οι της Μαγνησίας 1-4, ο Κεραμίδας με τρίτο προσωπικό γκολ το 1-5 και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα τρία γκολ για το τελικό Δικηγόροι Μαγνησίας-Δικηγόροι Τρικάλων 4-5.

 

Σύνθεση ΔΣ Τρικάλων: Γκατζιός, Κατσιάμπας, Κούρεντας, Καπέλλας, Σπανός, Ζιώζιας, Τρίμμης, Κεραμίδας, Πράτας, Μπαμπούρης, Αυγέρης.

Αγωνίστηκαν και οι Ακρίβος, Κατσαρός, Σούρλας. Στην αποστολή και οιΜοιριώρης, Γάτσιος, Φουντανόπουλος, Μπουζακιάρης, Αλεξανδρής.

trikalasportiva.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή