Πρωτιά και ευρεία νίκη για τον Τάκη Χαντζή Reviewed by Momizat on . Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή δημοτών της Φαρκαδόνας, η μεγαλειώδης συγέντρωση του Τάκη Χαντζή έδωσε το μήνυμα: Μεγάλη νίκηγια την Ενωτική Κίνηση Πολιτών, ευρε Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή δημοτών της Φαρκαδόνας, η μεγαλειώδης συγέντρωση του Τάκη Χαντζή έδωσε το μήνυμα: Μεγάλη νίκηγια την Ενωτική Κίνηση Πολιτών, ευρε Rating: 0

Πρωτιά και ευρεία νίκη για τον Τάκη Χαντζή

Πρωτιά και ευρεία νίκη για τον Τάκη Χαντζή

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή δημοτών της Φαρκαδόνας, η μεγαλειώδης συγέντρωση του Τάκη Χαντζή έδωσε το μήνυμα: Μεγάλη νίκηγια την Ενωτική Κίνηση Πολιτών, ευρεύτατη διαφορά και προσπάθεια για νέα αρχή στον Δήμο. Στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας, η κεντρική ομιλία το βράδυ της Πέμπτης ξεπέρασε τις προβλέψεις. Με παλμό και δυναμισμό, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Δημήτρης Χαντζής παρουσίασε τους άξονες δράσεις, στους οποίους κυριαρχεί και θα κυριαρχήσει στο μέλλον η ανάπτυξη του  Δήμου Φαρκαδόνας.

Στην ομιλία του ο κ. Χαντζής στάθηκε στα πρόσωπα που απαρτίζουν το συνδυασμό του, χαρακτηρίζοντάς τα αξιόλογα και ικανά να διαχειριστούν τα προβλήματα, δίνοντας λύσεις.
Ο υποψήφιος δήμαρχος επεσήμανε πως ο τόπος έχει ανάγκη από δήμαρχο με αγωνιστικές περγαμηνές κι όχι άρχοντα που θα λειτουργεί ως ιμάντας μετάβασης των θελήσεων της εκάστοτε εξουσίας προς τους δημότες.
Δεσμεύτηκε ακόμη ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργούν με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη με το δήμαρχο να αφήνει την πολιτική του ταυτότητα στο σπίτι εφαρμόζοντας την πολιτική ανοιχτών θυρών.
Μεγάλη βαρύτητα έδωσε στο ΒΙΠΑ Φαρκαδόνας και στο Κτηνοτροφικό Πάρκο, τα οποία θεωρούνται σημαντικά και κομβκά για την περιοχή
Μίλησε για διαφάνεια ενώ αναφέρθηκε στην κατασκευή αναπτυξιακών έργων στην περιοχή.
Επίσης μίλησε χωρίς να λαϊκίσει για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή δίνοντας την υπόσχεση ότι ο ίδιος και τα μέλη του συνδυασμού του θα ασχοληθούν πραγματικά για την άμεση επίλυση τους.
Την ώρα που αναφερόταν στις δράσεις που θα αναπτυχθούν για την νεολαία αποθεώθηκε από το κοινό και τους νέους που βλέπουν έναν άνθρωπο που νοιάζεται για τα προβλήματα τους, «τα θέλω» τους και τα ενδιαφέροντά τους.
Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο κόσμος θα επενδύσει στο συνδυασμό που αποτελεί την ελπίδα του τόπου, για ανάπτυξη, ευημερία και προκοπή.
Απευθυνόμενος στους πολίτες ανέφερε ότι δεν πετάει στον αέρα ανέξοδες υποσχέσεις, δεν χαϊδεύει τα αυτιά, βρίσκεται μαζί με τα μελη του συνδυασμού του στην Φαρκαδόνα για να καταθέσει ρεαλιστικές προτάσεις ανάπτυξης του τόπου. Να καταθέσει τις προτάσεις και τις ιδέες και να ακούσει, τα προβλήματα και τα αιτήματα του κόσμου. Αναφορά έγινε παραλληλα στην πιστοποίηση και εξαγωγή αγροτικών κτηνοτροφικών προϊόντων και στην προώθηση κάθε αιτήματος που έμεινε για χρόνια στο συρτάρι, λόγω αδιαφορίας της κεντρικής εξουσίας.

(Με πληροφορίες από oichalianews.gr)

xan7 xan xan2 xan3 xan4 xan5 xan6

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή