Πρωτιά ξανά για τον Γιάννη Αναγνώστου Reviewed by Momizat on . Πρώτος και με διαφορά σε ψήφους επανεκλέγηκε στο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εξωτερικών Φρουρών Καταστημάτων Κράτησης ο Προέδρος της ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ. κ. Γιάννη Αναγν Πρώτος και με διαφορά σε ψήφους επανεκλέγηκε στο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εξωτερικών Φρουρών Καταστημάτων Κράτησης ο Προέδρος της ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ. κ. Γιάννη Αναγν Rating: 0

Πρωτιά ξανά για τον Γιάννη Αναγνώστου

Πρωτιά ξανά για τον Γιάννη Αναγνώστου

Πρώτος και με διαφορά σε ψήφους επανεκλέγηκε στο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εξωτερικών Φρουρών Καταστημάτων Κράτησης ο Προέδρος της ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ. κ. Γιάννη Αναγνώστου.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 06/12/2014, στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο ειδικό υπηρεσιακό συμβούλιο των Εξωτερικών Φρουρών για τα έτη 2015-16.
Στην κάλπη προσήλθαν 1.302 άτομα και βρέθηκαν 1.283 έγκυρα ψηφοδέλτια.
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο κ. Αναγνώστου με 516 ψήφους που μαζί με τον Δημήτριο Δημητρόπουλο (324) θα αποτελούν τα Τακτικά Μέλη του Συμβουλίου, έχοντας ως Αναπληρωματικά Μέλη τους Χρήστο Τερζή (258) και τον Παναγιώτη Δρούζια (224).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή