Πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ : Δωρεάν φροντιστήριο σε μαθητές λαϊκών οικογενειών Reviewed by Momizat on . Για μια ακόμη χρονιά η γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών) προετοιμάζεται για να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους μαθητ Για μια ακόμη χρονιά η γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών) προετοιμάζεται για να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους μαθητ Rating: 0

Πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ : Δωρεάν φροντιστήριο σε μαθητές λαϊκών οικογενειών

Πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ : Δωρεάν φροντιστήριο σε μαθητές λαϊκών οικογενειών

Για μια ακόμη χρονιά η γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών) προετοιμάζεται για να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους μαθητές των λαϊκών οικογενειών.
Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία παροχής φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές λαϊκών οικογενειών που δεν μπορούσαν να επωμιστούν τα οικονομικά βάρη των φροντιστηρίων, προετοιμάζονται και φέτος για να πράξουν κάτι ανάλογο.
Με σύνθημά «Όλοι για έναν και ένας για όλους» εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διορισμένοι και αδιόριστοι ή συνταξιούχοι, όπως και φοιτητές θα συμβάλλουν στα μαθήματα που θα γίνονται δωρεάν σε παιδιά φτωχών, άνεργων, λαϊκών οικογενειών, με βασικό πυρήνα την ταξική αλληλεγγύη.
Τα μαθήματα αλληλεγγύης έχουν διπλή έννοια, από τη μια αλληλεγγύη στην ανακούφιση από το άμεσο πρόβλημα και από την άλλη αλληλεγγύη στον αγώνα για τη διεκδίκηση όσων μας ανήκουν.
Το ΠΑΜΕ απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς, καλώντας να υποστηρίξουν πολύπλευρα και ενεργητικά αυτήν την πρωτοβουλία, με στόχο να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των μαθητών.
Παράλληλα καλούν τα παιδιά των ανέργων, των φτωχών αυτοαπασχολουμένων, των εργατοϋπαλλήλων να εγγραφούν στο λαϊκό φροντιστήριο το επόμενο διάστημα.
Τα δωρεάν μαθήματα στήριξης θα παραδίδονται στις αίθουσες των Σωματείων του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων (οδός Λαρίσης) απογευματινές ώρες σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι τις 15 Οκτώβρη.
Για την εγγραφή των παιδιών, πρέπει να προσκομίζονται: αντίγραφο κάρτας ανεργίας τουλάχιστον του ενός από τους δυο γονείς, φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας 2016. Θα έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των οικογενειών που έχουν έως 20.000 ευρώ ετήσιο οικογενειακό εισόδημα.
Πληροφορίες και εγγραφές στα εργατικά σωματεία και στα τηλέφωνα: Συνδικάτο «Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων» τηλ:6932154411 – 6971694408, Συνδικάτο «Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών» τηλ.: 6979110169 – 6989783530, Σωματείο «Λογιστών και Βοηθών Λογιστών» τηλ.: 2431551650 6937036519, και στα τηλ.: 6984951660 – 6932560060, τις ώρες 9.30π.μ. – 2.00μ.μ. και 6.00μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή