ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Τρικάλων: Το δικαίωμα των εργαζομένων να διαδηλώνουν ειρηνικά Reviewed by Momizat on .     Το δικαίωμα των εργαζομένων να διαδηλώνουν ειρηνικά, να διεκδικούν, να παλεύουν για σταθερή και μόνιμη εργασία δεν μπορεί κανείς να το καταργήσει. Η τρ     Το δικαίωμα των εργαζομένων να διαδηλώνουν ειρηνικά, να διεκδικούν, να παλεύουν για σταθερή και μόνιμη εργασία δεν μπορεί κανείς να το καταργήσει. Η τρ Rating: 0

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Τρικάλων: Το δικαίωμα των εργαζομένων να διαδηλώνουν ειρηνικά

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Τρικάλων: Το δικαίωμα των εργαζομένων να διαδηλώνουν ειρηνικά

 

 

Το δικαίωμα των εργαζομένων να διαδηλώνουν ειρηνικά, να διεκδικούν, να παλεύουν για σταθερή και μόνιμη εργασία δεν μπορεί κανείς να το καταργήσει.

Η τρομοκρατία, η βία, ο αυταρχισμός, τα χημικά, ο τσαμπουκάς της εξουσίας και οι 8 διμοιρίες των ΜΑΤ απέναντι στην ειρηνικότατη συγκέντρωση εκπαιδευτικών (στην πλειοψηφία τους συναδέλφισσες εκπαιδευτικοί) στα διόδια Πυργετού είναι δείγμα πανικού της συγκυβέρνησης. Στα διόδια Πυργετού έδειξαν τι σημαίνει “πρωτογενές πλεόνασμα” αυταρχισμού και βίας. Απαγόρεψαν τους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης και του Έβρου να περάσουν τα διόδια για να συνενωθούν με τους υπόλοιπους και να γίνει κοινή συγκέντρωση όλων των εκπαιδευτικών. Επίσης τους απαγόρεψαν να μεταβούν στη Λάρισα και να διαδηλώσουν ειρηνικά στην πόλη με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους. Χτύπησαν αναίτια τον συνάδελφό μας Γρηγόρη Καλομοίρη π.αντιπρόεδρο και τώρα μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ και μέλος του ΚΥΣΔΕ. Αποτέλεσμα κάταγμα στο χέρι, χτύπημα στα πλευρά και μώλωπες στα πόδια.

Η Δημοκρατία πλήρωσε «ακριβό αντίτιμο» στα διόδια Πυργετού και βγήκε λαβωμένη. Η τρομοκρατία, η βία και ο αυταρχισμός της συγκυβέρνησης δεν θα περάσουν. Οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ολόκληρη η κοινωνία επιλέγουν τον δρόμο του αγώνα για δουλειά, δημοκρατία, αξιοπρέπεια και θα ανατρέψουν την βάρβαρη πολιτική  που οδηγεί στην ανεργία, στην εξαθλίωση και στη φτώχεια.

Αφήστε το σχόλιο σας