"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Πρωτοποριακή απόφαση , σε ένα γραφείο και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Vouleytes
Θυμάστε τα πολυτελέστατα γραφεία των μέχρι σήμερα βουλευτών στα Τρίκαλα ; Αποτελούν παρελθόν , με μια πρωτοποριακή στην κυριολεξία απόφαση οι τρεις Τρικαλινοί βουλευτές του Σύριζα , Σάκης Παπαδόπουλος , Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης θα διάγουν τον κοινοβουλευτικό τους βίο κάτω από την ίδια στέγη . Τρεις βουλευτές , ένα γραφείο , κοινό δίκτυο συνεργατών στην οδό Καραϊσκάκη μαζί με την Νομαρχιακή Επιτροπή . Η εκτίμηση μας είναι πως μια τέτοια κίνηση μόνο ως θετική μπορεί να λογίζεται .

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι εκ των ουκ άνευ οι πρωτοβουλίες των βουλευτών της αριστεράς. Όταν έχουμε ήδη μια χαμένη γενιά, των γεννημένων του 80, που δυστυχώς δεν εχουν εργασία, ασφάλεια και άρα δεν μπορούν να κάνουν οικογένειες.

  2. Λίγο ηρεμία και σοβαρότητα δεν βλάπτει παιδιά..Σιγά την πρωτοποριακή απόφαση… Προεκλογικά σκοτωνονταν μεταξύ τους για τις βουλευτικές καρέκλες, ο καθένας είχε πληρωμενα Συνεργεία (όπως αυτά που μοιράζουν διαφημιστικά) και μοιραζε ψηφοδέλτια μόνο με σταυρό στο όνομά του,κάποιοι είχαν πάρει μεταγραφή το επιτελείο από πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα
    Τρίκαλα και τηλεφωνουσαν για τον ατομικό τους σταυρό..Και γενικά τα μαχαιρωματα πήγαιναν σύννεφο πίσω από τη βιτρίνα της “ενότητας”..οπότε παιδιά λίγο φρένο με τους φατσιμαρισμους…η ουσία της νέας συγκυβερνησης μετράει..που μέσα έχει μπόλικο παλιό
    ΠΑΣΟΚ και καλή δόση από την.. κατά τα άλλα “επαρατο” δεξιά.. Τώρα τα πουκάμισα χωρίς γραβάτες, τα σακίδια στην πλατη και οι ψευτοτσαμπουκαδες είναι για το θεαθηναι..Δυστυχώς η ουσία είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ… με μπόλικη από δεξιά….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης